Wysłany: 2006-07-03, 23:53 Turniej [sc] [ld] [cbn]
Skoro mamy nowy dział trzeba go jakos wykorzystac! chcialbym zoorganizowac turniej na zasadach Pcl w ktorym ja sam nie biore udzialu ale sponsoruje nagrody
1 Miejsce Ist
2 Miejsce Mal
3 Miejsce Um
Potrzebuje 6 Kandydatow Ktorzy by sprobowali swoich sil 1 vs 1
Gramy Do 3 zwyciestw
( zglosza sie chetni to wtedy ugadamy sie dokladnie co i jak )
Mysle ze moj pomysl wam sie spodoba
ja bym sie zglosil moja fb soska.
tak wogule to fajnie ze utworzyliscie ta arene. gz dla Celdricka za pomysl i mam nadzieje ze fajnie sie bedzie gralo pvp/tvt z innymi urzytkownikami tego forum.
Zostały 4 miejsca. Myśle że jutro pierwszy turniej Forumowiczów sie odbedzie
a mozna sie dowiedziec o ktorej planujesz ten turniej bo robie teraz soso na nowym acc i nie wiem czy zdarze ja skonczyc. w turnieju i tak wystartuje tylko sie pytam bo nie wiem czy bede musial przerzucac itemki all na stary acc ( wolal bym tego uniknac bo juz zapchalem stara soso istami) i bym spedzil pol h na przerzucaniu tego (x2 bo jeszcze po turnieju). imo i tak najlepiej zrobic wieczorem bo jest lato i nie kazdemu bedzie sie chcialo w srodku dnia przed kompem siedziec:)
btw. animach kim zagrasz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum