Witam te ss na gorze to moje pozatym naWigator a nie przez V ale to nic takiego w najblizszym czasie dosle kolejne ss z tristam i innych uberkow. Dzisij solowalem 3x tristan ale niestty kompletnie zapomnialem ss robic, jutro moze cos dosle. Ps. Sposob na solo uberki - Smitter sam je jedzie nawet mefa bez problemow
zapraszam wszystkich tutaj http://www.klankdj.fora.pl/viewtopic.php?t=50 cała masa screenów i opisów nowego questu :], jeśli panom moderatorom się spodoba moge go tu na forum też wbić
Mi osobiście bardzo się podoba Daj to wszystko w oddzielnym temacie w tym dziale, poza tym jeśli pozwolisz, to mogę to zamieścić w Imperium i dać newsa. Czekam.
czy jestam kto bo mnie bardzo interesują organy trójcy ( baala, diablo, mefisto) ja mam patch 1.11b i mnie to nie wypadło chyba że to jest przy innym patchu plz odpowiedcie szybko ok??? //Jak masz pytanie to najpierw sprawdzasz czy nie padła odpowiedź na forum, ewentualnie zakładasz temat, a nie dopisujesz do pierwszego lepszego z brzega tematu swoje pytanie. Dostajesz ostrzeżenie o wartości 1.-Wizzard//
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum