Eeee.... A więc tak moja ulubiona umijętność to...:
Myśle ,że BO tj. Rozkazy, ponieważ zawsze się przydaje trochęwięcej życia
Która jest do bani???:
Oczywiście : Ponury totem... Co za pajac to wymyślił??
jest tyle dobrych umiejetnosci ze wymienie wg mnie najlepsze czarodziejki:
Ciepło, Wszystkie zbroje szczegolnie lodowata, telepotacja mistrzostwo w posługiwaniu sie zimnem, zamiec, zamarznieta kula,( moze nie na temat ale najgorszy niepotrzebny jej cza to zaklinanie broni, nie potrzebne jej to wogole!!)
_________________ Jeżeli liczba postów o niczym nie świadczy to dlaczego niektórzy je "nabijają" :@ ?
Zgadzam się z Pit'em, Po co czarce urok jak każdy (chyba) ma po obu stronach jakiś czar. Według mnie najlepsza umiejętność to rozkazy (barb) i Duch z kości (nec) najgorsza to ponury totem (mogli zamiast tego wymyślić co innego) trujący wybuch zwłok
Najbardziej lubie Wartownika Smierci i Zawrotna Szybkosc u Zabojczyni.
Pozniej u Czarodziejki lubie Kule Ognia i Teleportacje, a u Druida Debowego Medrca (dodaje sporo hp) i Furie. Dobrze tez wychodzi Paladyn na Zapal i Fanatyzm. )))
Natomiast nie lubie Uroku u Czarodziejki - jakos mi sie nie przydaje.
ja kocham mloteczki a nieznosze skowytu & totemu zamiast tego mogli w ogule skilli nie dawac LD a mlotki dlatego ze na duelkach dzis 15 mln kasy polazlo:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum