Patch jest fajny szczególnie że jestwprowadzonych siedem itemków qestowych nowych :klucz terroru,klucz zniszczenia,klucz nieszczęścia,róg diablo,mózg mefosto,oko baala, i uwaga to dla tych którzy kochają annihilusa ,,sztandar bohaterów,, oto nowe itemki wprowadzone przez patch
_________________ NIE GRAM W D2 !! Wc3>>>>D2
WWW.SKNS.XAD.pl
heh teraz jak wchodze do gry to u gory jest napis "V 1.11" a nic nie sciagalem.przynajmniej chyba wiem dlaczego niemoge maphacka uruchomic.moze wy wiecie czy to ten patch blokuje maphacka??
Szkoda ze nowy patch niewprowadza zadnych wiekszych zmian tylko 1 nowy quest dzialajacy tylko na batelnecie
pozdro 4all a wszegulnosci dla Alucard
Pozdrawia Waxwojtek (eustachy)
[ Dodano: 2005-08-06, 20:20 ]
ds dzieki i ty tez jestes mocny
[ Dodano: 2005-08-06, 20:23 ]
a sztandar bohaterow jest tylko po to zeby widziec kto tu jest tak naprawde boss'em
ale wedlug mnie lepsza od tego jest pochodnia piekielnego ognia i anihilus ( to innej bajki)
_________________ Po co mozna cos zrobic dzis jak mozna to zrobic jutro albo jescze pozniej ???
Mam ogromny problem !! Nie gralem w diablo od poczatku wakacji.. wlaczam sobie dzisiaj diablo patrze sciaga sie patch.. ucieszony czekam sciagnal sie klikam ok a tutaj komunikat "Hey guys: we got a big error here " czy ktos wie o co chodzi?? Jezeli tak to bardzo prosze o informacje na gg 2733323 lub m,ailem abu_d2@interia.pl!! Prosze o szybka odpowiedz!!
Wydaje mi się że to nieodpowiedni topic na to pytanie ale jeżeli już pytasz to wydaje mi się że albo masz pirata a raczej jestem tego prawie pewny albo musisz odinstalować bo niemożna zainstalować jednego patha na drugi możesz też mieć mod pl żeby zainstalować patha 1.11 musisz mieć czyste d2 + lod bez żadnych innych pierdół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum