a może by tak zrobić ze kilka turniejii, żeby:
1. wiecje graczy pograło
2. była zabawa (bo chyba tylko po to to jest)
3. może by zrobic że np. co tydzień sie będą odbywać turnieje
E, tam Nagrode rzeczową za 1 miejsce chyba już mam , ale jak chceta to możem się po lemie złozyć I podzielić, że zwycięzca bierze 5 lemów a 2 miejsce 3 lemy
edit: night_soul moze i coś takiego zrobić, albo większy turniej hc, że 32 uczestników i walki w systemie pucharowym między nimi
Ostatnio zmieniony przez endriuman 2006-06-16, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
1. Tylko czarodziejka i druid elementalista mogą korzystać z umiejętności "Teleport", przy czym druid elementalista tylko ze słowa runicznego "Enigma".
2. Przedmioty, których barbarzyńca używa w celu uzyskania wyższego poziomu umiejętności "Rozkazy" i "Okrzyk" może nosić przy sobie tylko w Kostce Horadrimów.
;p
Ostatnio zmieniony przez BLaiN 2006-06-16, 13:15, w całości zmieniany 2 razy
oj, raczej jestem ze tylko nie jestem pewien co do ilosci pgm jaka posiadam, mam napewno ze 4
[ Dodano: 2006-06-16, 13:26 ]
pgm dam pozniej, nie mam jak teraz sorry
[ Dodano: 2006-06-16, 13:28 ]
dobra ja proponuje wprowadzic jeszcze kilka zasad = nie wolno zabijac specialnie duszka i zezwolenie na picie miksturek many
[ Dodano: 2006-06-16, 13:38 ]
właśnie od dluzszego czasu przegladam tabelki i doszedłem do wniosku że jest sens robić napewno te postacie:
smither,
sorc na ice blast,
asse na tygryska,
necrosa z golemem ,
necra truciciela,
barba na podwójne uderzenie,
amke na power strike,
amke na poison javelin,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum