_________________ ## pomgaj ludziom
### Nie jem obidu bo mysle o tobie sniadania nie jem bo mysle o tobie a w nocy nie spie bo chce mi sie jesc ;P
#### sig + ava here ####
### Nie jem obidu bo mysle o tobie sniadania nie jem bo mysle o tobie a w nocy nie spie bo chce mi sie jesc ;P
#### sig + ava here ####
Omg sorry...chcialem przejac interes ale kur.... rodzinka przyjechala z 4-o miesiecznym dzieciakiem i nie bylo nawet czasu zeby sie w D2 zalogowac...ech :s sorry za spam
EDIT:
endriuman napisał/a:
Hmm no jak patrze, że niema luda to sie nie wbijam xD we 4 czy 5 to nie to samo to w 7-8 Po sylwku zorganizouje jakiegoś tura ;p
Teraz juz jest spoko wiec moge cos tam zorganizowac Endriu ;P Jak Ci sie nie chce xD teraz mam czasu kupe i wiecej...za to ze wtedy do kompa nie siadalem teraz siedze po ok.4h dziennie wiec spoko ;P
Teraz rly moge organizowac jak nikt ochoty nie ma
#### sig + ava here ####
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum