Tak! To nie żart! Na oficjalnej stronie Blizzarda, a także w serwisie Battle.Net pojawił się news, iż rozpoczęły się prace nad kolejnym patchem do "Diablo2"! Narazie Blizz nie zdradził żadnych konkretnych informacji, ani daty premiery, udostępnił jedynie cztery fotki. Będziemy na bieżąco informować Was o postępach w pracy nad nową łatką.
Dodam jeszcze, iż nad poprzednią łatką, oznaczoną numerkiem 1.10 Blizzard pracowal około półtora roku, wydając dwie wersje beta owego patcha. Premiera 1.10 nastąpiła 28 października 2003 roku i od tamtej pory nic nie wskazywało na to, iż Blizz wyda kolejną łatkę. Firma przestała interesować się Diablo, skupiła swoje wysiłki na innych grach. Dlatego dzisiejsza wiadomość to wielka niespodzianka Na pewno trudno przewidzieć kiedy nastąpi premiera 1.11 i jakie zmiany wprowadzi patch, ale można się spodziewać, iż nasza ukachana gra przeżyje swój renesans
Mam nadizeje że to nie będzie trwało rzeczywiście tyle : P, niby gram w warcrafta ale chętnie bym sie temu patchodzi przyjrzał, już widać że diablo ma nową lokalizacje
Ja mysle jednak ze najlepiej by bylo jakby blizard zrobil diablo 3 wtedy bylby ful wypas bo latki jednak nie uciesza tak jak wyprowadzenie nowego diablo 3 ale i tak jest ok
jezeli zrobili taki krok, ze przesuneli diabla w inne miejsce, to co za zmiany nas jeszcze czekają, wyobraznia chodzi:)
Diablo przesunęli, a w zasadzie sklonowali już w 1.10 A wracając do 1.11 najbardziej zastanawia mnie czy to będzie patch w stylu 1.09, czyli mało istotnych zmian, czy raczej 1.10 czyli nowa jakość gry...
Z Diablo bedzie jak ze Star craftem dzisiaj jest juz 1.13 do Diablo tez bedzie jeszcze sporo poprawek bo Diablo III nie zrobią nie ma sie co łudzić gre mozna tylko ulepszyc tak by sie grało jak najlepiej w granicach rozsądku oczywiscie, jakies nowe itemy itp...
Reszta sie nic nie zmieni :]
Z tego co wiem to robią d3 i prawdopodobnie będzie to gra 3D (w sumie blizz szuka grafików 3D więc daje to do myślenia ;P ) A co do patcha ciesze się, ale podobnie jak Przemo mam nadzieje, ze zmieni on wiele...nie obraze sie jak wyjdzie na jaw ta wielka tajemnica z czarna wieza Lilith ma fajne imię (pamietacie taka serie komiksowa z Ghost Rider'em i Blade'em jak zazynali Lilith ;P - tak mi się przypomnialo),ale jak ją wkręcą do fabuły to nie wiem i chyba mi kogoś przypomina
Jestem bardzo zaskoczony (mile), ale jestem niemal pewien że to będzie niewiele zmieniający patch... Pozostaje tylko czekać, mam nadzieję, że patch ułatwi modding, ale chyba mam złudną nadzieję
Co do patcha 1.11 to nawet fajnie... ale wolal bym zeby zrobili tak jak z 1.09 na 1.10 (chodzi mi o itemki trudniejsze potwory w piatym akcie itp)
Spot ty lubisz chyba Modding
Tak, pracuję nad swoim własnym modem... Już wkrótce powstanie jego oficjalna strona, która będzie partnerem Imperium. Strona będzie prowadzona w dwóch językach: PL i ENG. Tam znajdą się informacje o modzie.
Przepraszam za offtopic, nie mogłem się powstrzymać
BTW zauważyliście, że po wybraniu czwartego screena na stronie Battle.net można kliknąć "dalej" i tak naprawdę obrazków jest więcej?
[ Dodano: 2005-07-30, 10:00 ]
To nie Andariel, bo rzecz się dzieje nie w katakumbach. Katakumby wygladają nieco inaczej, to wieża albo jakieś inne lochy
ej ta (powiedzmy ze andariel) to nie jest boss unikatowy... to wcale nie jest boss ^^ chyba to jest wiecie takie niebieski damy (blee XD) u hrabiny strzelaja z luku ^^
[ Dodano: 30 Lip 2005 06:04 pm ]
heh juz mi sie powtarzaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum