Siemka gram sobie singla. Mam dylemat bo nie wiem kim grac czarodziejka czy necro summ.
Necro gralem zostal mi quest z baalem norm. Ale cos zepsul mi sie save. Czy czarka bedzie ciezko na hellu?
Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Wysłany: 2017-08-24, 18:46
Udało mi się przejść Single Player wszystkimi klasami zarówno w wersji classic jak i LoD. Necro Summonerem nie grałem, gdyż wybrałem inną opcję - Boner! Grało mi się nim fantastycznie. Co do czarodziejki - nic nowego, typowa hybryda fire/cold skacząca teleportem i waląca naprzemiennie żywiołami. I to co powinno Ciebie zainteresować - nie było wcale tak łatwo przejść poziom Hell... Sporo się namęczyłem.
Co do innych klas - może zdecydujesz się na coś poniższego:
1) Druid w huragany i tornado z pomocą Grizzly - tym dosłownie miażdżyłem
2) Zabójczyni w light trapy z shadow masterem - było bardzo ciężko!
3) Paladyn Hammer - jedynie Robacze Gniazdo stanowiło problem bo nie miałem teleportu, ale jakoś się udało i potem już było z górki
4) Amazonka w oszczepy z poisonem plus Walkiria - zdecydowałem się iść w żywioł trucizny, gdyż błyskawice są dosłownie wszędzie oklepane - również w Robaczym Gnieździe było najciężej, ale gdy udało się je przejść nie było już potem problemu.
5) Barbarzyńca - okrzyk bojowy, zawołanie bitewne, koncentracja, berserker - poszedłem w taki dziwny build ze względu na to, iż nie miałem pomysłu jak tą postacią grać, również się udało przejść całą grę, ale nim było najciężej ze wszystkich przejść Hell.
Jeśli zainstalujesz sobie plugy pozwalający na składanie "ladderowych" słów runicznych nie będziesz miał problemów z maną nawet z marnymi itemami - Insight dla merca załatwi sprawę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum