Trochę z opóźnieniem, ale dla Doltnita i PSS niestety dzisiaj wypadły poważniejsze sprawy i nie mogli sami wam tego wygłosić.
Oficjalnie ogłaszam, w imieniu Administracji i GEN Imperium Diablo Realm, że reset laddera nastąpi po świętach w sobotę, 22.04.2017!
O godzinie 13:00 realm zostanie wyłączony. O 14:30 będzie można zalogować się i założyć nowe postacie, a od 15:00 nastąpi oficjalne rozpoczęcie nowego laddera.
W międzyczasie, przez te trzy tygodnie będą wychodzić przeróżne nowości na IDR do testowania i zabawy, więc bądźcie czujni i oczekujcie naszych informacji w tych sprawach!
Pozdrawiamy,
Administracja i GEN Imperium Diablo Realm
P.S. To nie jest Prima Aprillis!
Podziękowania dla DG za wykonanie graficzne plakatu!
_________________ "Karti pan i władca, bog i król, wlaściciel diablo narzucający każdemu jak ma grać"
by Cuirassier
Ostatnio zmieniony przez Karti 2017-04-07, 13:12, w całości zmieniany 5 razy
oski89
Konto na IDR: oski89
Wysłany: 2017-04-01, 22:45
Nie da się wcześniej resetu zrobić?? Te launchery, nowe itemy mogą być w trakcie dodane
no to ruszamy barbem 22giego mam nadzieje ze wypali z tymi zmianami i bedzie sie przyjemnie gralo zwiekszenie mocy mobow pewnie bedzie odczuwalne do sklejenia pierwszego griefa pozniej z gorki:)
ci oski powiem ze testowalem nowe rw dla barba (1h) i widze ze sa typowo pod frenzy barba ktory mimo zmian i tak jest niegrywalny dropne grzmiacy kafar 5 sox to zobaczymy to rw na 2h
co do tych slow dla barba 1h sa kiepskie i nadaja sie jedynie na frenzy barba..
karti czyli co sugierujesz? ze mimo wiekszej mocy mobow "starcia" wręcz beda dobre?
przepraszam moze nie skladnie skladam zdania ale jestem w stanie wskazujacym i to mocno:)
Ostatnio zmieniony przez Eczek 2017-04-02, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
@oski89
Wczoraj weszła ulepszona wersja na realm. Zapomniałem w topicu z eventem napisać
@Eczek
Tak, 1H+1H zostały specjalnie zrobione pod Frenzy Barba. Inni mają swoje własne RW. Dla WW zdecydowanie lepszy będzie Terror w 2H.
_________________ "Karti pan i władca, bog i król, wlaściciel diablo narzucający każdemu jak ma grać"
by Cuirassier
oski89
Wysłany: 2017-04-02, 12:10
Wielka prośba. Poglibyscie cos zrobic z tym filtrem dropu?? mam ten caly crap.txt i tak caly syf bialy mam na ekranie... Wylacze low/normal to run nie widac. Da sie coś z tym zrobic??
Klan: Masters of Shadow
Konto na IDR: DG
Wysłany: 2017-04-03, 14:58
i ja liczyłem na kwietniowy weekend swiąteczny ale cóż, są tematy które potrzebują czasu by je dopiąć i oddać nam rece poresetowy realm. Wiadomo, każdy ma tylko dwie ręce - gdyby mieli po trzy na weekendzik by się wyrobili
oski89
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum