Na pierwszej części na pierwszym poziomie podziemi wróciły te małe niewidzialne czerwone moby.
Młot z piekielnej kuźni, raczej nie powinien lecieć z Lazarusa
karaass
Konto na BN: *
Konto na IDR: karas
Wysłany: 2017-02-06, 21:52
seciki
Takie tam, tera zostaly juz tylko pojedyncze itemy i dojda kolejne sety,
Wszystko fajnie ale miło by było, że jak ktoś zacznie uberquesta robić to żeby nie wywalało gry tak jak to miało dzisiaj w moim przypadku o 21.45 na g1
ledwie odpaliłem grzyba i na samym początku wywaliło, oczywiście grzyb poszedł "się paść"
a ja zamiast popijając drina i walczyć z siłami zła licząc na zdobycie jakiejś części z setów zostałem tylko na popijaniu drina nie wspominając, że jakakolwiek ochota na dalsze granie w d2 przeszła...
Wszedł świeży patch na G1 łatający wszelakie crashe na UQ. Teraz nie powinniście już tam napotkać problemów tego typu (przypominam, tylko G1 na ten moment).
_________________ "Karti pan i władca, bog i król, wlaściciel diablo narzucający każdemu jak ma grać"
by Cuirassier
karaass
Konto na BN: *
Konto na IDR: karas
Wysłany: 2017-02-12, 13:19
Karti napisał/a:
Wszedł świeży patch na G1 łatający wszelakie crashe na UQ. Teraz nie powinniście już tam napotkać problemów tego typu (przypominam, tylko G1 na ten moment).
gra na g1, 1 czesc odpalana z grzyba wlasnie...
wejscie w czerwony portal, ubicie 10 mobow i gs1 lezy, dziekuje.
a moze mi ktos wytlumaczyc bo nie rozumiem pewnej rzeczy.
skoro uber dzialal na poczatku dobrze, nie bylo problemow, bylo git,
to czemu nagle sa takie problemy, te bledy, te crashe ze cale az gs wywala ?
skoro cos bylo dobrze to co sie stalo, ze nagle sie popsulo ?
prosilbym o podanie przyczyny takiego stanu rzeczy.
A jednak nie, kolejny grzyb przepadł. Gra na G1 i po 4 minutach padł serwer
Brak słow, grzyba kupić graniczy z cudem drapnąć tym bardziej a jak sie go już posiada to i tak po rozpoczęciu wywala...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum