Siema, odpaliłem dzisiaj D2 po długiej przerwie i chętnie pograłbym z kimś.
[Serwer]: raczej CBN
[Wiek] 21
[Kontakt]: gg 630550, steam Kapitan Czajnik, tutaj pw
[Gram] Palladyn, soso
[Szukam]:
[Kontakt w grze]: w grze
[Poziom]: od nowa, dostosuje się
[Serwer]: Battle.net, zawodowiec (hc)
[Wiek] Bez znaczenia
[Kontakt]: GG: 945670, forumowe pw
[Gram] Nekromanta summoner
[Szukam]: Kogokolwiek do wspólnej gry, z kim mógłbym na spokojnie przejść wszystkie akty na zawodowcu po resecie laddera
[Kontakt w grze]: -
[Poziom]: Od początku
[Serwer]: Głównie CBN ale TCP/IP też może być od biedy w skrajnych przypadkach
[Wiek] 23
[Kontakt]: PW
[Gram] Myślę nad Javazonką i Explomancerem. Jeszcze nie wybrałem.
[Szukam]: Bez różnicy.
[Kontakt w grze]: TS/Mumble jeśli masz jakiś serwer(nie przepadam za Skype ale od biedy też może być)
[Poziom]: Od nowa. Amazonka lub Nekromanta - czemu? Bo niedługo będzie reset, więc nie opłaca się grać jakoś bardzo 'na serio' dlatego sobie daruję Soso MF na razie.
[Serwer]:CBN
[Wiek]Mam 18 lat zagram z każdym po mutacji.
[Kontakt]: http://steamcommunity.com/id/Matistan/matistan999@gmail.com
[Gram]Wszystkim 5 lat doświadczenia
[Szukam]: Każdego
[Kontakt w grze]: TS3
[Poziom]: Od nowa do końca gry na piekle bez żadnych taxi itp
Po bardzo dlugiej przerwie zaczalem ostatnio znowu grac w D2: LoD na battlenet. Nie gralem nigdy na realmie, raczej na singlu/battlenet. Gram sam, bez spiny, wiec jesli ktos jest zainteresowany taka gra, pisac na PW
[Serwer]: CBN
[Wiek] 31
[Gram] Druid/Nekromanta
[Szukam]: wiek bez roznicy, do wspolnej gry na luzie
[Kontakt w grze]: czat
[Poziom]: od poczatku
[Serwer]:Idream
[Kontakt]: nick Grawitacja, tyle wystarczy
[Gram]: Necro summ
[Szukam]: Ludzi do expa na baalrunach norm lub cowrunach kosz. Zapraszam wszystkich, którzy chcą poexpić nocą
[Kontakt w grze]: W miarę potrzeb lub możliwości możemy rozmawiać na ts
[Poziom]: 35
Zapraszam dzisiaj w nocy wszystkich. Mam nadzieję, że ktoś przeczyta. Nocne granie jest najlepsze
Wróciłem sobie do "diabolo" po 3 latach i chętnie przejdę sobie wspólnie z kimś norm all quests.
[Wiek]:20
[Kontakt]:Wiadomość na PW
[Gram]: Probably cold soso, ale może być też inna
[Szukam]:Każdego dobrego ziomka, wiek nieważny [Kontakt w grze]:Jak najbardziej Skype lub TS3
[Poziom]:1. Od zera do bohatera
Hejka po kilku latach przerwy znowu wziąłem się za diabołka, tym razem mam już dosyć BNów z botami i dupowanymi itemami więc jadę na single playerze. Jeśli ktoś potrzebowałby 1 do gry przez TCP/IP (używam plugY) to polecam się
[Wiek]:28
[Kontakt]:Wiadomość na PW lub skype F__e__n
[Gram]: mam już kilka standardowych postaci typu light sorca/blizz/hammer/java etc ale jeśli ktoś by chciał zagrać od 0 to pewnie zrobiłbym coś głupiego typu summon druid albo martial arts assasin
[Szukam]:kogoś żeby popykać charami od początku (uwaga jestem dostępny w raczej późnych godzinach od 20-21 do 23:30)
[Kontakt w grze]:niestety ze względu na śpiącego synka voice com odpada :f
[Poziom]: zależy co potrzeba 9x jeśli chcemy popizgać /players8 hell runy albo 1 jeśli coś pograć w coś od zera
Konto na BN: niue
Klan: niue
Konto na IDR: niue
Wysłany: 2016-01-25, 20:59 Gra
[Serwer]: TCP/IP
[Wiek] 20
[Gram] Kimkolwiek, Diablo 2 LOD, patch 1.13c, no i plugy 10
[Szukam]: wiek bez roznicy, do wspolnej gry na luzie, od 1 aktu norm, do 5 aktu hell
[Kontakt w grze]: czat
[Poziom]: od poczatku
wysłałam też wiadomości PW do tych 2 panów wyżej, ale żaden nie odpowiedział
_________________ "Łzy nie są jedyną bronią kobiety. Masz między nogami inną i lepiej naucz się jej używać. Przekonasz się, że mężczyźni bez skrępowania robią użytek ze swych mieczy. Obu rodzajów." Cersei Lannister
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum