Wysłany: 2013-03-09, 09:42 Poszukiwane osoby do wspólnej gry.
Żeby nie robić wielkiego spamu, chciałbym, aby wszystkie osoby poszukujące kogoś do wspólnej gry pisali w tym temacie używając prostego formularza. Mniejszy spam na forum oraz szybsza pomoc.
[Serwer]: np. CBN lub idream. [Wiek](twój oraz kategoria poszukiwanych): np. Mam 16 lat i szukam osób w podobnym wieku/ Mam 18 lat, zagram z każdym. [Kontakt]: Np. Proszę pisać na PW lub GG nr xxx. [Gram](twoja profesja): np. Paladyn Hammer [Szukam]:np. Barb pod wir. [Kontakt w grze]: np. Jestem chętny do pogadania na skypie lub teamspeak-u. [Poziom]:Zaczynam od nowa./ Mam 65 poziom.
Żeby sprostować zacznę od siebie.
[Serwer]: CBN
[Wiek] Mam 16 lat, zagram z każdym.
[Kontakt]: Zainteresowncyh proszę o kontakt na PW.
[Gram] Palladynem
[Szukam]: Każda osoba się dla mnie liczy.
[Kontakt w grze]: Team Speak oraz Skype.
[Poziom]: Zaczynam od nowa.
Formularz kopiujemy:
Kod:
[b][Serwer]:[/b]
[b][Wiek][/b]
[b][Kontakt]:[/b]
[b][Gram][/b]
[b][Szukam]:[/b]
[b][Kontakt w grze]:[/b]
[b][Poziom]:[/b]
Proponuję nie mieszać w to graczy IDR - serwer ma swoją sekcję na forum, która idealnie spełnia swoje zadania, w tym umożliwianie znalezienia kompanów do wspólnej rozgrywki. Na forum ogólnym gry trybem domyślnym w takich sytuacjach jest BN i niech tak zostanie.
Nie wiem właściwie dlaczego przez cały okres istnienia forum żaden z modów nie przypiął tego typu tematu - jest ich kilka, czasem ktoś znajdzie, a czasem od razu zakłada nowy. Dzemik niby też mógł się dołączyć, ale widać, że się postarał, zrobił formularz i w ogóle - cóż, przypinam ten temat, zobaczę jeszcze czy nie scalić wszystkich tego typu postów.
Jeśli pojawiłoby się zainteresowanie ze strony graczy BN, to można by było nawet utworzyć na forum grupę osób grających właśnie na oficjalnych serwerach Blizza. Kiedyś nawet było osobne subforum z bazarem, jednakże zostało ono po części zunifikowane z forum ogólnym właśnie. W razie jakichś pomysłów, służę na pw.
Po dłuugim czasie wróciłem do D2LOD i rozpocząłem grę od nowa na singlu. Bez żadnych hero-edytorow i innego tego typu crapu. Samemu czasami troszkę nudno, więc może ktoś jest w takiej samej sytuacji Dodam, że gram tylko postaciami Zawodowymi (jedyne słuszne)
Serv: SingleP TPC/IP czyli zwykłe multi
Postać: Nekro 24lvl (na dzisiaj 3akt normal)
Szukam: każdego
Fajnie czasem zagrać w teamie, a mało kto gra już w d2
[Serwer]:http://www.idrealm.tk/news.php [Wiek] 16, szukam ludzi 13-35 [Kontakt]: tel. 608 075 888 GG: 10322823 skype: matistan
[Gram] Zealot/Frost
[Szukam]: Kilku osób(2 przynajmniej). Mam zamiar przejść diablo 2 lod w kilka osób od początku do końca bez żadnych taxi innych cudów. W miłym towarzystwie. Najlepiej summoner+baba
[Kontakt w grze]: Ts3 lub skype.
[Poziom]: Od nowa
Serwer: cbn ladder
Kontakt: PW
Gram: Zaczynam po długiej przerwie. Jestem goły i wesoły. Chcę zacząć SORC na mf.
Szukam: j.w
kontakt w grze: skp, ts3
Poziom: j.w
Serwer: cbn
Kontakt: PW
Gram: for fun, pograłbym od początku w fajnej ekipie, bez taxi itp, dla czystej rozrywki
Szukam: j.w
kontakt w grze: chat w grze (nie mam możliwości podłączenia micro)
Poziom: j.w
Noobow moze tak, ale nie mobow a razem z nimi, zeby pusto nie bylo takze botow.
na hc botow jest malutko z racji pk.. wiec czesto mozna polatac na diarunki zalozmy z ludzmi
gram legit i nie narzekam.. na sc 95% gier to boty ~ na hc garstka.. wiec zachecam do grania cbn hc eu
_________________ Jak potrzebujesz pomocy na bn, szepnij
Serwer: TCP/IP
Kontakt: PW, e-mail bot4@onet.eu
Gram: For Fun, pofarmić baalruny itd. itp.
Szukam: 1-2 osób, gram paladynem (Revenger) przyjąłbym Nekro i Zabójczynie/Hammeradina
Kontakt w grze: Chat w grze
Poziom: 77, mogę też grać od nowa )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum