Wysłany: 2012-03-15, 19:04 Poszukiwany - Moderator Globalny
W związku z ostatnimi roszadami w redakcji, czyli odejściu Haxite'a i awans Usego na zastępcę redaktora naczelnego, postanowiliśmy ogłosić nabór na nowego Moderatora Globalnego. Wymogi nie zmieniły się od poprzednich naborów, a więc:
1) Nieskazitelna kariera na tym Forum, czyli zero warnów;
2) Pisanie rzeczowych, mądrych postów, bez rażących błędów ortograficznych;
3) Odpowiedni wiek, tutaj można dyskutować, ale wydaje mi się, że modek powinien mieć co najmniej 15 lat;
4) Nadmiar wolnego czasu. Modek musi wchodzić na forum kilka razy dziennie i czytać uważnie dziesiątki, a czasami setki postów.
Standardowo - temat służy do poznania opinii userów forum, jednak ostateczna decyzja należeć będzie do administracji. Zapraszam do dyskusji.
Konto na BN: Załóż lepiej...
Konto na IDR: CoNaObiad
Wysłany: 2012-03-15, 19:41
Hyhy, to może ja zacznę.
Po rozmowie z pewnym tajnym źródłem, mniej więcej doszliśmy do wniosku kto to mógłby być.
Z tego co się dowiedziałem, msthev i się nadaje i jest chętny do objęcia funkcji moderatora. Wprawdzie nie miałem z nim chyba żadnego kontaktu, ale widziałem jego wypowiedzi na forum. IMO to porządna osoba, nie mam się do czego przyczepić.
Ustaliliśmy też, że Ulver się nadaje, ale z kolei sam nie podejmuje się tego zadania. To oczywiście jego decyzja, jeśli jej nie zmieni to zrozumiałe. Sam mam kupę obowiązków w RL i "znam ten ból".
A jeszcze wspomnę, tak bardziej dla jaj, o użytkowniku Kaka. Karol jest według mnie w porządku, no i spędził pół życia przy D2 :] . Bardzo przyjemna osoba, jednak wybór czy to on powinien objąć posadę, pozostawiam Wam. PS Nie pytałem go o zdanie, tak tylko o nim pomyślałem i wpisałem 4fun .
Konto na BN: ---
Klan: ---
Konto na IDR: zapomniałem :/
Wysłany: 2012-03-15, 19:44
Ja chciałbym zaproponować na to stanowisko mstheva.
1) Obecnie jest redaktorem
2) Nie znam userów tak dobrze jakbym tego oczekiwał ponieważ nie udzielałem się w społeczności ID tak jak kiedyś i nie gram na realmie, ale wydaje mi się człowiekiem, odpowiedzialnym, sumiennym i jeśli by objął to stanowisko to by podszedł do sprawy na poważnie.
3) Ze smutkiem muszę stwierdzić, że pośród obecnej społeczności ID nie widzę żadnego innego kandydata.
Moim skromnym zdaniem nadaje się na to stanowisko Kamil1991 jest bardzo w porządku względem innych osób , uczciwym i ogarniętym graczem który naprawdę zna się na diabełku ...
Konto na IDR: Azet
Wysłany: 2012-03-15, 21:47
Muszę przyznać, że miałem twardy orzech do zgryzienia.
Z jednej strony pełen zaangażowania Ryś, z drugiej spokojny Macieg. W pierwszym wyczuwam wielką dawkę determinacji, aby zostać moderatorem, jednak patrząc na kilka dram w jego wykonaniu nie jestem pewien, czy spożytkuje owe zaangażowanie należycie.
Z drugiej strony msthev, który już się sprawdził w roli moderatora. Gdy spełnia swój obowiązek jest wprawdzie nudniejszy niż Ryś w swoim najnudniejszym dniu, jednak jego posty charakteryzują się profesjonalizmem i opanowaniem. Jeśli nie zawsze, to w ogromnej większości.
Dlatego też stawiam na mstheva.
Imo na takim stanowisku lepiej posadzić kogoś (przynajmniej trochę) sprawdzonego w tej funkcji.
Skoro Richie jest chętny to proponuję jego: wiedza, kompetencja, uczciwość i życzliwość (cecha rzadka dziś, ale w końcu to Ryś ). Znam go trochę i imo nadaje się jak ulał, no, może poza tym, że to drinker potów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum