Coś mało tych chętnych... Sam, jeśli będzie osób choć na jedną pełną grę zagram mudżynem, tylko jeszcze nie wiem jakim.
_________________ Te godne barwy to dla nas całe życie jeszcze nie raz o nas usłyszycie, adrenalina i szybsze serca bicie...
Opticum
Konto na BN: Opticum
Konto na IDR: Opticum
Wysłany: 2012-04-11, 15:54
wpisowe ist to olbrzymia kwota. nawet na ostatnim tvt 2v2 nie bylo takich duzych wpisowych.
IMO um na glowe to rozsadna 'cena'.
jezeli bedzie 8 lub wiecej chetnych to chetnie zagram jakims mudzynem.
rafikozor
Konto na IDR: rafikozor
Wysłany: 2012-04-11, 21:20
Cytat:
LLD topic dla "ustawionych" na serwie
Opticum napisał/a:
chetnie zagram
???!!!
Nikt nie napisał, że gorzej jest bawić się wydając znaczne fundusze, chociaż w tym wypadku samo tworzenie odpowiedniej postaci pod odpowiednie zasady już jest większym kosztem w porównaniu do wpisowego ista, więc imo i bez nagród (i wpisowego) event by wypalił tak samo dobrze.
Akurat dla postaci 29lvl SoJ ma zawsze sens bytu, z racji żenująco małej ilości many u postaci melee, a do szarży trzeba jej sporo...
przeciez to bylo nawiazanie do jego wysoko-lvl`owego smitera
jego smiter woli soje niz ringi dex/mass life / str
Wysłany: 2012-04-18, 08:02
Cytat:
dex/mass life / str
tak, woli soje niz takie ringi, bo jeszcze nie widzialem jakiegos prokoks ringa takiego. zreszta ilosc many u smitera jest komiczna, a soj, nie wiem czy wiesz, zwieksza mane o 25%... probujesz byc smieszny czy komus zaimponowac? bo ani to ani to Ci wcale nie wychodzi.
z sojem i shako, nie dajac nic w manę, mozna spokojnie ogarnac kilkanascie szarż, co pozwala na swobodne przemieszczanie sie po mapie/atakowanie. bez many to musialbym ciagle lamić i biegać z medi i generalnie nie moglbym nikogo zaatakowac.
zreszta jest mnostwo buildow na smitera, w ktorym daje sie w rozne umiejetnosci punkty. widzialem na d2jsp nawet smita 'dobijacza' z wymaksowanym fohem, wiec to naprawde zalezy od punktu widzenia gracza.
a jak ktos (chyba nawet Ty) pokazywal mi gozi ring 7dex/21life/6str to myslalem ze spadne z krzesla. no naprawde, za dobry. wolę ten ring 10fcr/100mana, no wiesz, w koncu jestem casterem.
tylko nie wez tego na powaznie, bo mnie sie nigdy nie bierze na powaznie.
Cytat:
co ty myslisz ze zrobienie postaci to kilka dni?
biorac pod uwage ze gram teraz sporadycznie?
skoro grasz sporadycznie i wolisz udawac madrego, to niczego nie organizuj...
moj byl lipny ring
ale ty pytales co ma dla smitera mial 46l 12dex i jakies crap adds
co nie zmienia faktu ze pytaniem co ma dla smitera rowniez spadlem z krzesla
nie bedziesz mi tu mowil co ja mam robic
ja gralem juz paladynem jak ty jeszcze o tej grze nie slyszales
moj smiter za czasow kiedy jeszcze gralem w diablo czesto (pacz moje konto na ID Klik Me) Gral w diablo jak w Quake III tzn jesli chodzi o fragi wiec nie bedziesz mnie tu uczyl co jest dobre co zle
byl ubrany pod koniec LD za 10k fg a twoj warty moze by byl z 20-50fg
Chyba rzeczywiście ktoś tu ma problemy z ego. Niestety dla Ciebie obawiam się, iż nie jest to osoba, którą o to oskarżałeś. Chciałem przytoczyć kilka cytatów, ale widzę, że równałoby się to z zacytowaniem całego Twojego posta, toteż sobie odpuszczę.
Jeśli masz zamiar polemizować nt. przedmiotów, umiejętności, doświadczenia, czy też czegokolwiek innego, to proszę bardzo - ale rób to w cywilizowany i kulturalny sposób, przytaczając argumenty, a nie atakując drugą osobę i powołując się na swoje "osiągnięcia".
_________________ Przecież soska w talarmie to taka blachara omg ;c
— Usy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum