Racja, mod świetny i nie rozumiem czemu Ci ta ciemność przeszkadza Mnie denerwowała tylko przez pierwsze 3min, później już było ok... dodaje trochę klimatu A jak naprawdę Ci przeszkadza to zwiększ Gamma w menu gry.
Racja, mod świetny i nie rozumiem czemu Ci ta ciemność przeszkadza Mnie denerwowała tylko przez pierwsze 3min, później już było ok... dodaje trochę klimatu A jak naprawdę Ci przeszkadza to zwiększ Gamma w menu gry.[/quote]
sorrki ale to nie jest wyjscie nastepuje rozmucie calego ekranu
sorrki ale to nie jest wyjscie nastepuje rozmucie calego ekranu
Rozmycie? Może masz kiepski monitor... u mnie ustawienie Gamma na max nic nie rozmywa, jedynie co to obraz jest jaśniejszy (pomocne w słoneczny dzień).
Zapewne można to zmienić innym sposobem wchodząc w pliki moda, ale o to już musisz zapytać BishoYo. Często jest na forum i pewnie odpisze.
No chyba że w konfiguratorze moda jest stosowna opcja, nie pamiętam już, sprawdź.
W konfiguratorze nie ma opcji zmiany czegoś takiego. To stary mod, już dawno w nim nic nie robiłem, ma pewnie sporo bugów o których nawet nie wiem Może kiedyś zrobie do niego jakiegoś Patcha bo swoją drogą to dlaczego tak wam się ludzie podoba ten mod akurat?
W konfiguratorze nie ma opcji zmiany czegoś takiego. To stary mod, już dawno w nim nic nie robiłem, ma pewnie sporo bugów o których nawet nie wiem Może kiedyś zrobie do niego jakiegoś Patcha bo swoją drogą to dlaczego tak wam się ludzie podoba ten mod akurat?
bo nie jest zbytnio lekki ,ma niespodzianki w postaci dodatkowych bosow - NP VIP w klastorze
i w ogóle jest okej, jest co zbierac i na co czekac , ogólnie swietny . A bugi ? nie ma gier czy modow bez bugow.
Jestem nowy
Mam problem z tym mode:gdzy idę przez Tundrę w aktcie 5 ścina mi grę.
I tak cały czas jak by tam na pewnym odcinku była niewidzialna linia i gdy się ją przekroczy to ścina i GameOver
te linki juz nie działają i nie da sie pobrać, a chciałbym to sobie pobrać i zagrać na tym modzie, mógłby ktos pomoc w tym ? chociażby jak ktoś ma to podać jakis link do downloadu, bo ja nie moge znaleźć
Nie działa jedynie link podmieniony przez Imperium Diablo. Link do opisu i screenów działa co oznacza że wystarczy tam wejść i znaleźć download cofając się o jedną stronę.
Skoro nie działa link ID to pobierz ode mnie czyli od twórcy tego moda. Przemo który ostatnio edytował pierwszego posta i podmieniał link z downloadem nie jest twórcą moda.
[ Dodano: 2014-11-22, 22:48 ]
dobra, pojawia się problem, bo pobiera wszystkie pliki i gdy próbuje wypakować, chociażby nawet otworzyć to pokazuje, ze pliki uszkodzone i nie jest to możliwe, za każdym razem, jak pobrałem Twojego innego moda, czyli Alchemic to tak samo wyskoczyło, że sa uszkodzone ;/ no kurde, zawsze coś ;/
[ Dodano: 2014-11-22, 22:53 ]
a dla sprawdzenia jeszcze pobrałem od Ciebie jeszcze WoM i gdy otworzylem plik to wypakował sie normalnie, wiec nie wiem jaki problem jest z tamtymi ;/
właśnie o to chodzi, że WinRar i 7zip nie podołali, oba programy pokazały bład w rozpakowaniu. WinRar ciagle wyswietlał, ze potrzebuje wolumin part1, no czyli wymagało wszystkich plikow, zeby moglo sie rozpakować, a nie dało sie, choc mam wszystkie ;/ błąd cały czas... nie dasz rady jakos tego wrzucic w pełnym pliku bez dzielenia tego ?
[ Dodano: 2014-11-23, 15:10 ]
pobrałem World of Monsters i wypakowało i chodzi normalnie, wiec nie wiem czemu w przypadku tamtych nie chce wypakować;/
No więc rozwiązaniem do wypakowania była wersja WinRar o numerze 3.80 bo z takiej korzystałem. Bywa że są problemy jak się ma nowszy program, żeby wypakować coś starszego.
Co do zmiany wersji to gdzieś tu na forum można znaleźć rozwiązanie z paczką patchy czy coś ale ja nigdy z tego nie korzystałem i rzadko zmieniam wersję gry. Na PW Ci przesyłam moje rozwiązanie z którego korzystam.
Chciałbym zrobić patch do moda WYE. Zapewne ciężko będzie znaleźć kogoś kto grał, ale może akurat. Jeśli ktoś miałby propozycje poprawek jakichś bugów w grze to prosze pisać. Nie chciałbym zbytnio zmieniać rozgrywki bo z opinii graczy wynika że gra się bardzo dobrze. O błędzie powodowanym przez potwory nowe to akurat wiem no ale chętnie się dowiem o wszelkich psujących grę trzaskach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum