..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
World Youth En - Technology - Back from the Dead
Autor Wiadomość
Miki92 
Meshif

Wysłany: 2013-02-03, 12:14   

Twój post powinien być w temacie o tym modzie...

Racja, mod świetny i nie rozumiem czemu Ci ta ciemność przeszkadza :D Mnie denerwowała tylko przez pierwsze 3min, później już było ok... dodaje trochę klimatu ;) A jak naprawdę Ci przeszkadza to zwiększ Gamma w menu gry.

balbinka 

Wysłany: 2013-02-03, 15:54   

Racja, mod świetny i nie rozumiem czemu Ci ta ciemność przeszkadza :D Mnie denerwowała tylko przez pierwsze 3min, później już było ok... dodaje trochę klimatu ;) A jak naprawdę Ci przeszkadza to zwiększ Gamma w menu gry.[/quote]

sorrki ale to nie jest wyjscie nastepuje rozmucie calego ekranu :(

jak potraficie to pomozcie :( ? prosze :)

Miki92 
Meshif

Wysłany: 2013-02-03, 15:56   

Cytat:

sorrki ale to nie jest wyjscie nastepuje rozmucie calego ekranu

Rozmycie? Może masz kiepski monitor... u mnie ustawienie Gamma na max nic nie rozmywa, jedynie co to obraz jest jaśniejszy (pomocne w słoneczny dzień).

Zapewne można to zmienić innym sposobem wchodząc w pliki moda, ale o to już musisz zapytać BishoYo. Często jest na forum i pewnie odpisze.

No chyba że w konfiguratorze moda jest stosowna opcja, nie pamiętam już, sprawdź.

BishoYo 
Chaos Leader

Konto na BN: BishoYo#2987
Wysłany: 2013-02-04, 14:04   

balbinka wysłałem Ci już PW.

W konfiguratorze nie ma opcji zmiany czegoś takiego. To stary mod, już dawno w nim nic nie robiłem, ma pewnie sporo bugów o których nawet nie wiem ;) Może kiedyś zrobie do niego jakiegoś Patcha bo swoją drogą to dlaczego tak wam się ludzie podoba ten mod akurat?

Zapraszam!

balbinka 

Wysłany: 2013-02-04, 19:30   

BishoYo napisał/a:
balbinka wysłałem Ci już PW.

W konfiguratorze nie ma opcji zmiany czegoś takiego. To stary mod, już dawno w nim nic nie robiłem, ma pewnie sporo bugów o których nawet nie wiem ;) Może kiedyś zrobie do niego jakiegoś Patcha bo swoją drogą to dlaczego tak wam się ludzie podoba ten mod akurat?

bo nie jest zbytnio lekki ,ma niespodzianki w postaci dodatkowych bosow - NP VIP w klastorze

i w ogóle jest okej, jest co zbierac i na co czekac , ogólnie swietny . A bugi ? nie ma gier czy modow bez bugow.

dzieki za szybka odpowiedz

Kukaii 

Klan: Diablo 2
Wysłany: 2013-04-02, 21:38   

Jestem nowy
Mam problem z tym mode:gdzy idę przez Tundrę w aktcie 5 ścina mi grę.
I tak cały czas jak by tam na pewnym odcinku była niewidzialna linia i gdy się ją przekroczy to ścina i GameOver

BishoYo 
Chaos Leader

Wysłany: 2013-04-09, 18:20   

Jakiś mobek powoduje błąd. Musisz włączyć grę na Lanie. Włączać od nowa do skutku aż wylosuje innego mobka i wtedy bedzie można przejść.

Zapraszam!

Bowwow99 

Wysłany: 2013-04-13, 21:25   

Idz prawa strona i nie zabijaj nikogo. dolecisz spokojnie.

blizardek 

Wysłany: 2014-11-22, 11:33   

te linki juz nie działają i nie da sie pobrać, a chciałbym to sobie pobrać i zagrać na tym modzie, mógłby ktos pomoc w tym ? chociażby jak ktoś ma to podać jakis link do downloadu, bo ja nie moge znaleźć

BishoYo 
Chaos Leader

Wysłany: 2014-11-22, 17:57   

Nie działa jedynie link podmieniony przez Imperium Diablo. Link do opisu i screenów działa co oznacza że wystarczy tam wejść i znaleźć download cofając się o jedną stronę.

Skoro nie działa link ID to pobierz ode mnie czyli od twórcy tego moda. Przemo który ostatnio edytował pierwszego posta i podmieniał link z downloadem nie jest twórcą moda.

Zapraszam!

blizardek 

Wysłany: 2014-11-22, 20:58   

zrobiłem jak napisałes i znalazłem to czego szukałem :) dzieki wielkie :P mam nadzieje, ze nie bede mial problemu z wgraniem tego moda;) aa i wiem, ze to Ty jesteś twórcą, nie pomyślałbym, ze ktos inny

[ Dodano: 2014-11-22, 22:48 ]
dobra, pojawia się problem, bo pobiera wszystkie pliki i gdy próbuje wypakować, chociażby nawet otworzyć to pokazuje, ze pliki uszkodzone i nie jest to możliwe, za każdym razem, jak pobrałem Twojego innego moda, czyli Alchemic to tak samo wyskoczyło, że sa uszkodzone ;/ no kurde, zawsze coś ;/

[ Dodano: 2014-11-22, 22:53 ]
a dla sprawdzenia jeszcze pobrałem od Ciebie jeszcze WoM i gdy otworzylem plik to wypakował sie normalnie, wiec nie wiem jaki problem jest z tamtymi ;/

BishoYo 
Chaos Leader

Wysłany: 2014-11-23, 08:41   

Pakowane i dzielone na części było programem WinRar więc sprawdź czy nim Ci się otwiera i wypakowuje.

Zapraszam!

blizardek 

Wysłany: 2014-11-23, 09:06   

właśnie o to chodzi, że WinRar i 7zip nie podołali, oba programy pokazały bład w rozpakowaniu. WinRar ciagle wyswietlał, ze potrzebuje wolumin part1, no czyli wymagało wszystkich plikow, zeby moglo sie rozpakować, a nie dało sie, choc mam wszystkie ;/ błąd cały czas... nie dasz rady jakos tego wrzucic w pełnym pliku bez dzielenia tego ?

[ Dodano: 2014-11-23, 15:10 ]
pobrałem World of Monsters i wypakowało i chodzi normalnie, wiec nie wiem czemu w przypadku tamtych nie chce wypakować;/

[ Dodano: 2014-11-23, 15:13 ]
aa, ok, wyslales mi pw przecież, zaraz wypróbuje to:)

[ Dodano: 2014-11-23, 16:26 ]
OK, jest progress, udało mi się wypakować ;)

[ Dodano: 2014-11-23, 17:29 ]
kolejnym moim problemem bedzie teraz ogarniecie D2 LOD 1.11b hah :P z 1.13c nie chciało mi wrócic do tamtej wersji ;/

BishoYo 
Chaos Leader

Wysłany: 2014-11-23, 18:03   

No więc rozwiązaniem do wypakowania była wersja WinRar o numerze 3.80 bo z takiej korzystałem. Bywa że są problemy jak się ma nowszy program, żeby wypakować coś starszego.

Co do zmiany wersji to gdzieś tu na forum można znaleźć rozwiązanie z paczką patchy czy coś ale ja nigdy z tego nie korzystałem i rzadko zmieniam wersję gry. Na PW Ci przesyłam moje rozwiązanie z którego korzystam.

Zapraszam!

BishoYo 
Chaos Leader

Wysłany: 2016-06-08, 18:30   

Chciałbym zrobić patch do moda WYE. Zapewne ciężko będzie znaleźć kogoś kto grał, ale może akurat. Jeśli ktoś miałby propozycje poprawek jakichś bugów w grze to prosze pisać. Nie chciałbym zbytnio zmieniać rozgrywki bo z opinii graczy wynika że gra się bardzo dobrze. O błędzie powodowanym przez potwory nowe to akurat wiem no ale chętnie się dowiem o wszelkich psujących grę trzaskach.

Zapraszam!

Odpowiedz do tematu