Wysłany: 2006-08-12, 08:53 Toples Soso Fire PvP [[ by tomash ]]
to tak zaczynamy nasza soska powiinna nam sluzyc do rozwalania przeciwnikow .. jej itemy sa na poziomoe srednim [ jezli chodzi o cene ]
/ ok to go !!
Statystyki
Sila : pod itemki
Zycie : [tak zeby z itemkami miec 1000zycia ]]
Zrecznosc : tutaj dajemy fullaaa !! wszsytko co zostanie !!
Energie : NIC !
Umiejetnoscie
-ogien
Ognisty Pioron - 20 !
Fire baal - 20 !
Meteor - 20!
Mistrzostwo w Ogniu - 20 !
Cieplo - 1 [natularnie ]
-blyski
Tekeleniza - 20
Pole statyczne - 1
-Zimno
-zbroja mrozu ! - 1
Dalej itemki
Armor - Upg Viper Sured . Umed
Czapka - Czaaako ..Umeed czy Berred
Buty - Wodolazy 20 fhr .
Amulet - 3 do fire
Rekawice - Piesci maga
Pierwsza Bron - Fire estucha perf + facet 5//5 die + tarcza Whistansa 40% blok [no poprostu gozu ]] oczywicie tarcza z ELDEM ... xD
Drugie broni mamy 2 ...
dlaczego ??
dlatego ze
pewninie sie dziwicie dlaczego maxujemy tekelenize a to dlatego zeee ! tarczy energetyczna dostaniemy ze slowa PAMIEC runy do dupy io lum tir amn chyba nie pamiteam , i w ten sposom macie 200% absorbci przez tarcze ,,xD alee potrzbnre zycie ... i ja na zmiane uzywam Pamieci iii CTA [[WEZWANIE DO BEONI ] 6//6//1 [ polecam bardzo fajne ]
Plecaaczek ,: 9 sks FIRE [ SAM BEDE JE SPRZEDAWAL ZA 2 TYGODNIE ]
Anni , Torch , ..xD
No i isty na sprzet ..
Ogolnie : nasza sorc opiera sie na gozu bloku ... nikt was nie rozwali macie 2k zycia z CTa .. + blok 100% ... nikt nie ma szans jak wam sorc dobrze wyjdize bedziecie mieli dmg 23k TAKI JAK JA ! ! !!! ... moje acc : baned_tomus [ bede wyprzedawal moja sorke za 2 tygodne [ .... a dlatego toples bo naga jest z FIRE SK 3 STR ...xD .. widac ze naaga ..
Po co?
Chodzisz bez ringów? To gz!
Cytat:
Anni , Torch , ..xD
No i isty na sprzet ..
Ciut nie zrozumiałem. Czyli mamy najpierw kupić skilery, później anni, torch a na koniec eq? Bo z tego wychodzi ze tak mamy zrobic <iks de>
Moja ocena: średnia, ale(nie) fajna
Wysłany: 2006-08-12, 09:15 Re: Toples Soso Fire PvP [[ by tomash ]]
"Plecaaczek ,: 9 sks FIRE [ SAM BEDE JE SPRZEDAWAL ZA 2 TYGODNIE ]
Anni , Torch , ..xD
No i isty na sprzet ..
Ogolnie : nasza sorc opiera sie na gozu bloku ... nikt was nie rozwali macie 2k zycia z CTa .. + blok 100% ... nikt nie ma szans jak wam sorc dobrze wyjdize bedziecie mieli dmg 23k TAKI JAK JA ! ! !!! ... moje acc : baned_tomus [ bede wyprzedawal moja sorke za 2 tygodne [ .... a dlatego toples bo naga jest z FIRE SK 3 STR ...xD .. widac ze naaga ..
pozdro ...xD"
Od zacytowanego momentu ocena drastycznie spada w doł.
Po pierwsze rozumiem że w plecaku mamy nosić 9 sks anni torcha i isty? A te isty to mają być na przekupienie przeciwnika?
Po drugie nie ma czegoś takiego jak blok 100%.
Po trzecie blok nie działa na żywioły więc rozwali cię dużo postaci.
Nie wiem jak jest u sosek ze statami ale np asska mam 2.5k life z cta 1 (a ty masz 6) max blok (czyli 75% !!!) i jeśli się nie inteligentnie wpieprze w dobrego wroga to śmierć po 5 skeundach -.-.
Po czwarte (i prócz ogromnego błedu z max blokiem najważniejsze) Co to za taktyka pvp jeśli nie ma opisów walk pvp???
Ocena 2/6 za w miare dobry opis skillów i dobre mam nadzieje chęci.
Ostatnio zmieniony przez Undead 2006-08-12, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Domyślam się, że to takta pod pvm, mimo swojego tytułu "pvp" (skoro nie ma opisu walk pvp... zresztą w tej takcie g.ówno jest), więc po co Ci max blok? Sorc pvm nn max blok
Dalej: po co maxujesz telekineze i dajesz w tarcze energetyczna, skoro nic nie pakujesz w mane? 1, 2 hity i many nie masz...
Twoja sorc nie ma ringów? Także ciekawe...
Brak progów, merca, czegokolwiek ciekawego...
Btw. Twoje stare konto to Tomuss145? Jeśli tak, to ja Mateo
_________________ "Ten, kto walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w Ciebie"
Wysłany: 2006-08-12, 09:23
ultra gozu strategia 70/6
tomash1992 napisał/a:
taaaaaak jaaaazdaaaa
tomash1992 napisał/a:
Fire baal
fire fire ! go baal go pokemon
tomash1992 napisał/a:
Pioron
ide do do_mÓ
tomash1992 napisał/a:
Tekeleniza
wow ile dmg ? 70k huh nice
Cytat:
Czapka - Czaaako ..Umeed czy Berred
to mialo byc pytanie ? piszesz taktyke a nie wiesz xD ?
Cytat:
Buty - Wodolazy 20 fhr .
hero edytor w akcji ?
tomash1992 napisał/a:
Fire estucha
takta pisana "na kolanie"
tomash1992 napisał/a:
Whistansa
takta pisana "na kolanie" 2
tomash1992 napisał/a:
pewninie sie dziwicie dlaczego maxujemy tekelenize a to dlatego zeee ! tarczy energetyczna dostaniemy ze slowa PAMIEC runy do dupy io lum tir amn chyba nie pamiteam , i w ten sposom macie 200% absorbci przez tarcze ,,xD alee potrzbnre zycie ... i ja na zmiane uzywam Pamieci iii CTA [[WEZWANIE DO BEONI ] 6//6//1 [ polecam bardzo fajne ]
n/c
tomash1992 napisał/a:
AHAHAHA xDDD rozwalilo mnie to
brak ringow
prosze, nalegam wrecz, by ktorys z moderatorow zamknal temat ; /
Ta, nie postarałeś się. Robię listę dobrych strategii z forum i się raczej nie załapiesz
Btw, to znalazłem, przeglądając Twoje postyl : "tomuss145[[[baned]]"
Czyli to jednak Ty, odezwij sie na gg
_________________ "Ten, kto walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w Ciebie"
Ostatnio zmieniony przez Azmodan 2006-08-12, 09:29, w całości zmieniany 1 raz
dopiero wstalem ale juz mam taki dobry humor ze ho-ho tomash1992 wilekie thx!! strategia poprostu gozÓ. tylko widzisz juz jest podobny topic..."Najgorsze lub najdziwniejsze..." (nie wiem czy cos ci to mowi)i tam powinna znalesc sie twoja strategia...ale ogolnie pzdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum