Aha, czyli już udzielasz się charytatywnie i stałeś się filantropem, bo zdobyłeś wszystko, co było do zdobycia
Trochę sarkastycznie to zabrzmiało.
Zdobyłem tylko wszystkie unikaty, runy i sety, a przecież jest wiele żółtych i niebieskich itemów przewyższających wartością każdy unikat. Spotkałem kiedyś gościa, który za pomocą nasycania u Charsi dążył do uzyskania przedmiotu o pewnych pożądanych statystykach ale o niższym lvl req.
Kiedy mu się to w końcu udało uzyskał broń czy zbroję która na d2jsp warta była więcej niż perf Annihilus. Chodziło oczywiście o low level duells.
99 lvl ani D3 mnie jakoś nie ekscytują , jeśli już to własnie lld.
Wszedłem kiedyś wydawało mi się dość wypasionym barbem ok 70 lvl na grę lld i dostałem wp....ol od jakiejś asski na 20 poziomie i barba na 30.....
Tak że różnie jest z tymi celami ale lld to ciekawa opcja
_________________ Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40
I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
Jeśli wyszedł sarkazm, to niezamierzenie, po prostu stwierdziłem fakt, że już dużo osiągnąłeś w tej grze ale faktycznie, mogło to zabrzmieć dwuznacznie, hyhy
co do pvp to bawiłem się długo w to, głównie na idr i zabawa jest fajna, ale na bn rządzą jednak free rulz i jest to problem - niektórych charów nie da się ruszyć. co innego PCL - balans postaci jest lepszy i rozgrywki są często bardzo emocjonujące, mogę smiało polecić. LLD nie grałem ale też wygląda ciekawie.
Nie chcesz grać na idr? spędziłem tam sporo czasu, główną zaletą jest brak dupowania run.
Z całym szacunkiem dla idr ale to nie moja bajka - zbyt cenię sobie wolność.
Na BN nie ma moderatora, który mi mówi ile mogę mieć kont, co mogę pisać , a czego nie i ingerować w moje postacie bez mojej zgody gdy sobie wymyśli, że coś robię nie tak jak powinienem. Dość się tu naczytałem tematów o realiach idr, żeby nawet nie próbować tam grać.
Poza tym ja nienawidzę modów i zmian w samej grze no a Diablo ideerowskie znacząco różni się od swojego pierwowzoru: wielka skrzynia, rozmienianie run, pozmieniane drop raty itd. Na BNie poznaję ciągle nowych ludzi nieraz bardzo fajnych i do tego z całego świata. Na idr wąska grupka bawi się ciągle we własnym gronie od czasu do czasu "łowiąc" jakiegoś nooba który myśli że Battle Net się skończył i pozostały tylko prywatne serwery. Ponadto reset co pół roku to świetna sprawa, a na idr trzeba zgromadzenia narodowego i burzliwej dyskusji, żeby raz na 2 lata to zrobić.
Piszesz:
Cytat:
główną zaletą jest brak dupowania run
To wspaniale, że idr opiera się skutecznie dawnym patologiom BN.
Obecnie jednak na BNie także nie ma dupowania run, ani nawet botów w takiej ilości jak przed patchem 1.14a
Spamu niestety nie brakuje ale z tym można sobie radzić robiąc gry z hasłami
Tak, że dzięki Dizel za propozycję ale zdecydowanie wolę grę na BNie a w ostateczności single player.
Z góry przepraszam jeśli uraziłem fanatyków idr ale każdy ma prawo do własnego zdania a moje jest właśnie takie
Sorry również za off top w tym temacie, bo ma tu być o Grailu, a nie o wyższości Świąt BN nad Świętami Wielkiej Nocy
Co do Świąt zaś to
Zdrowych Wesołych i Pogodnych dla wszystkich Graczy na wszelkich realmach
GodMode
Konto na IDR: GodMode
Wysłany: 2016-04-17, 21:25
BN = kilka run i perm, przewalam przedmioty na muła, perm. Tak, że dziękuje nie wrócę tam nawet jak by botów nie było a są... BN i ich śmieszne ograniczenia co do ilości gier.
BN = kilka run i perm, przewalam przedmioty na muła, perm. Tak, że dziękuje nie wrócę tam nawet jak by botów nie było a są... BN i ich śmieszne ograniczenia co do ilości gier
Jeżeli w real life też masz takiego pecha to naprawdę współczuję...
Wczoraj expiłem do 30 lvlu nowego barba. 7-8 brns i gdy osiągnął 30 lvl postanowiłem go ubrać.
Dla każdego rodzaju przedmiotów mam innego muła - tak dla przejrzystości i łatwości znalezienia tego co akurat potrzebuję.
Postacią z mieczami założyłem grę na hasło. Po 10 minutach dla pewności że gra się zapisała wywaliłem na glebę 2 krwiopuszcze i wyszedłem z gry. Po chwili wszedłem z butami - gobliny na glebę i wylot. Następnie: rękawice (bloodfisty), ringi (2 soje), hełmy (wieśniak), zbrojka (duchowy całun), amulecik (Etlisch), pasek (stringi). Na koniec wszedłem barbem i pozbierałem fanty z gleby. W sumie wchodziłem i wychodziłem z gry tak z 10 razy. Doliczając baalruny to wyszło ok 17-18 gier w ciągu godziny.
No i nic! Żadnego RD ani jak ty to nazywasz PERMa nie dostałem!
To jakiś cud mniemany czy też mam chody w Blizzardzie?
Nic z tego. Trzeba po prostu uważać żeby nie było więcej niż 20 gier na godzinę i koniec.
Co do jednego - pełna zgoda. To ograniczenie ilości gier jest wkurzające. Da się jednak z tym żyć.
Fajnie, że wracasz do gry.
Ja na nowym ladderze też codziennie biegam po AT ale chyba jakieś fatum wisi nade mną, bo najlepszy unikat jaki tam znalazłem to Wężowy Sznur a z run to Shael.
Może wynika to z niskiego poziomu mojej czarki (88), w każdym razie więcej mi dropi z Mefa czy Andy.
Fajnie, że stara gwardia jeszcze żyje wężowy sznur - mmmm życzę Tobie i sobie cierpliwości, bo w zasadzie na tym poziomie zaawansowania tylko ona się liczy.
u mnie kolejne tc87 - 4x.
oprócz tego redeemer i woal skrzydeł nocy 15dex/10cdmg. Nic specjalnego ale cieszy, przynajmniej nie latam po próżnicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum