Konto na IDR: Kamil1991
Wysłany: 2012-09-23, 20:40
Pięknie. Wytrwałości życzę Na Idr Astreona właśnie na pindlu dropłem i to dosyć ładnego.
Najgorzej chyba będzie z Tyraelem. Masz plan gdzie go szukać? Chyba najlepiej wsk+tron+oczywko baal?
Kurde gz, mi astreon jeszcze nigdy nie padł, ale pindol chyba najlepiej go dropi. mój może być nawet unperf, zalety dropienia do Graala
Plan jest taki - astreona i bashera wydropić na pindlu, potem chyba skupię się na samym baalu i falach. blizzką trochę ciężko wsk czyścić, chyba, że znowu respec zrobię na lite, gryf mi padł drugi niedawno więc jest to opcja.
Myślę jeszcze o ancient tunnels, z incgamers sporo ludzi wydropiło tyraela właśnie tam. ale raczej baal
Nareszcie! Wypadł nie z Pindla tylko z miniona. Stuknęło 40k pindle runów.
No to zostały tylko Astreon i Tyrael. Astreona pomęczę jeszcze na Pindlu, a potem wezmę się za Tyraela, raczej na pewno na brs.
Astreon był pierwszym dropniętym przeze mnie elit uniqiem na tym realmie, nie zdawałem sobie sprawy, że takie "szczęście" mnie spotkało;) Powodzenia w kończeniu wyzwania, świetna robota;)
Tym razem nie ma niestety ani Astreona ani Tyraela, ale jest inna, niezgorsza rzecz - otóż znalazłem runę ZOD (csh, players8, 186mf) ! Także mit o tym, że 'nie da się' znaleźć zoda na singlu upadł. wszakże jest to ponad rok grania, ale podejrzewam, że gdybym cisnął ciągle na csie na players8 (który jest, ale tu Ameryki ofc nie odkrywam, świetnym miejscem do dropienia run, szczególnie na p8), może zdarzyłoby się to szybciej.
Astreon gdzieś tam na mnie czeka. Tyrael pewnie też, ale poczeka dłużej Znajduję sporo itemów >TC80, jednak, z moich rocznych obserwacji mogę stwierdzić, że najlepszymi miejscami na itemy są zdecydowanie bossowie (w moim przypadku Baal i Pindel) - spędziłem wiele godzin 'o suchym pysku' na takich lokacjach jak ancient tunnels, sanktuarium chaosu, the pit, nawet wsk. To na razie tyle, odezwę się, jak znajdę Astreona albo Tyraela. Albo drugiego Zoda
Czyli w ciągu roku nie udało Ci się jeszcze wydropić wszystkiego? Oj Dizlu... poślę Ci pocztą swojego farta ; p Nawet jak nie wydropisz itemów to haerami się zasypiesz ;p
Anyway, powodzenia w zdobyciu tych 2 itemów. Wiem też że grałeś nieregularnie ; p Zostały Ci największe wyzwania. Gl :wub:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum