Wysłany: 2011-09-10, 10:35 Coś do szybszego przechodzenia gry.
Hejo. Mam w planie razem z koleżanką śmignąć jedną rundkę kampanii d2+lod, ale chciałbym zrobić to poświęcając czas tylko na to, co jest potrzebne by grać płynnie i bez problemów. Potrzebuję programu, moda lub edycji gry, który w otwartym bnecie poprawi szybkość awansowania na kolejne poziomy oraz jakość znajdowanego uzbrojenia.
Natomiast modów [zmieniających gameplay] na BN (otwartym czy nie) nie użyjesz, to po primo, narazisz się na bana, to po drugie. Jeśli już, to przez LAN.
Ale skoro jest /players 8, to polecam.
E:
Być może jestem w błędzie i /players X nie działa w party - za chwilę przetestuję i dam znać.
_________________ Sprawy dotyczące Realmu proszę załatwiać z Rysiem lub Freakiem.
Przecież soska w talarmie to taka blachara omg ;c
- Usy
Jedyne co możesz zrobić to podrasować postać Hero Editorem (do pobrania na tej stronie w dziale download) i taką postacią grać z kumplem. Innej opcji nie ma.
Natomiast modów [zmieniających gameplay] na BN (otwartym czy nie) nie użyjesz, to po primo, narazisz się na bana, to po drugie.
I tu się mylisz (nie będzie bana.)
Stawik_skc napisał/a:
Jedyne co możesz zrobić to podrasować postać Hero Editorem (do pobrania na tej stronie w dziale download) i taką postacią grać z kumplem. Innej opcji nie ma.
Jest opcja, na dole ją opisałem.
magazynek, nie będę za Ciebie odwalał brudnej roboty, ale masz tutaj wskazówki od czego musiałbyś zacząć:
1. Programy do moddingu.
W powyższym linku będzie Cię interesować:
- Program WinMPQ v1.64
- D2Excel editor v.1.0
- Lista plików z patcha v1.13 (Do listy plików masz instrukcję dodania jej dla programu WinMPQ v1.64)
2. Jak zwiększyć ExpRatio
W powyższym tutorialu ustawisz sobie mnożnik expa (to lepszy sposób niż kolosalny life mobów w celu pozyskania expa.)
3. Jak uruchomić moda? Metoda -direct -txt
W powyższym tutorialu dowiesz się jak uruchomić to cudo.
Poza tym Twoja koleżanka też niech ma tą zmianę. Tyle ode mnie. Życzę powodzenia.
Nie ogarniam. Nie wiem, jak zastosować te programy, które poleciłeś ściągnąć i nie wiem, jak wydobyć experience.tx. WinMPQ nie włącza się tylko razi 'nie znaleziono VB40032.dll.". Rozumiem, że bez tego nie załaduję i nie edytuję txt?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum