Wysłany: 2006-05-17, 17:56 Czym sie różni Duel od PvP? ;)
Do napisania tego tematu-apelu zainspirowało mnie czytanie coponiektórych taktyk i dyskusji co do postaci w tym dziale. I zauważyłem takie coś - często ludzie na podstawie gier na open duels oceniają przydatność czy siłę danej postaci/bulidu. Hmm...
Jaki jest mój stosunek do otwartych dueli? Są fajne. Naprawde. Czasem można sobie pobiegać, pozbierać złoto, porobić jaja, np. rzucając lame trapy :~(. Ale w żadnym wypadku open duels nie są wyznacznikiem "dobrości" postaci czy umiejętności grającego.
Niestety Diablo nie jest grą wyważoną jeśli chodzi o PvP, więc nie stanowi żadnego wyznacznika duel bez zasad. Dlatego przed rzuceniem jakichkolwiek stwierdzeń zachęcam do zagrania na zasadach ep czy pcl. Polecam oczywiście PCL, bo gry są łatwo dostępne. Wystarczy, że na kanale op pcl zapytacie czy jest jakieś tvt. Najprawdopodobniej nie będzie z tym problemu.
No i to w sumie tyle. Czasem dobijają mnie stwierdzenia, że np. asską zakładasz abs i jesteś nie do pokonania, i że tą postacią można banalnie zagrać, jeśli wiem, że to bulid który wymaga sporo treningu i nadaje się raczej jako support, bo same 1/1 ciężko wygrać sin. I jako fan sinek taki apel wystosowuje :+)
Wysłany: 2006-05-17, 18:41 Re: Czym sie różni Duel od PvP? ;)
Obee napisał/a:
No i to w sumie tyle. Czasem dobijają mnie stwierdzenia, że np. asską zakładasz abs i jesteś nie do pokonania, i że tą postacią można banalnie zagrać, jeśli wiem, że to bulid który wymaga sporo treningu i nadaje się raczej jako support, bo same 1/1 ciężko wygrać sin. I jako fan sinek taki apel wystosowuje :+)
Są asski, które stawiają trapy i nic nie robią, powiedz czy może to wymagać sporo treningu ?
Ostatnio walczyłem z takim cwaniakiem, dostał jedną kulę i zaczoł mnie wyzywac, że jestem noob, że jutro będzie miał enigmę i mnie rozwali ^^ Dałem mu moje acc, ale się domnie nie zgłosiła ;D
Są asski, które stawiają trapy i nic nie robią, powiedz czy może to wymagać sporo treningu ?
Po czym na porządnym duelu PCL giną ;] Do ginięcia faktycznie nie trzeba skilla ;'d
Cytat:
Ostatnio walczyłem z takim cwaniakiem, dostał jedną kulę i zaczoł mnie wyzywac, że jestem noob, że jutro będzie miał enigmę i mnie rozwali ^^ Dałem mu moje acc, ale się domnie nie zgłosiła ;D
Troche nie w temacie ;'d W każdym razie umiejętność gry asską polega na tym, żeby tej kulki nie dostać
Ja po prostu apeluje, abyście na podstawie open dueli nie wyrabiali sobie zdania na temat postaci czy taktyk :+) Zapraszam na pclX/x, serio ;'d
To chyba najpierw powinieneś zasady przeczytać a potem robić pod nie chara
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
No przyzjane mam nowego druidka ale jako że kompletuje mu cały czas sprzęt nie byłem jeszcze ani raz na pcl. Ale jak nie mialem co robic to chodziłem na duele - najpierw zownowałem 2postacie, a mnie nikt, następnego dnia 2 osoby mnie ownowały, a ja nikogo, a następnego znów zowniłem dwie postacie ale zownował mnie barb. No więc to jest dobra postać czy słaba?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum