Konto na BN: Maciek#2619
Konto na IDR: maciejZzadupia
Wysłany: 2010-06-14, 12:05
15/20/5 here
DC w grupie były silne, ale wystarczyło jednego odciągnąć, rzucić się na niego z mercem i po kilku minutach wymiękał. Przed walką przygotowałem sporo potków rv i golda na merca, więc nie było większych problemów
Mam nadzieję, że będzie więcej takich eventów i admini czymś nas jeszcze zaskoczą.
rafikozor
Konto na IDR: rafikozor
Wysłany: 2010-06-15, 18:25
Haxite napisał/a:
imo Gierwazy przesadził dając 10 DC koło siebie xD
Trzeba było odwiedzić unikalnego potwora bez sługusów typu Demonolog, Orlica, boss aktowy. Mój Anni 12-17-7, zawsze mogło być gorzej... np. DC z phisic immunem,
20/16/7 taki mi wypadł ale to nie pierwszy byl DC bo 6 co mi sie pojawił za każdym razem co mi sie pojawil wywaliło mnie z gry ;/ ale za 6 razem wszystko ładnie poszlo w kilkadziesiat sec go ubiłem
mi wypad, raczej został przyniesiony przez gucia, i innych uczynnych graczy, za co im dziękuje, bo mnie DC ubijał nim do niego doszedłem, choć nie, muszę przyznać ze przez moment w rogu ekranu go zobaczyłem a sam ani ma stasty 14/16/7 P.S jestem ciekawy. jaki cudem udało się zebrać, aż tyle soji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum