Dobrze imo by było gdyby powstała taka grupa "pasjonatów(?)", która by pogrupowała strategię PvM i PvP , w którym dana takta była patchu (??) z linkami forumowymi dobrych strategii, a których nie ma na głównej.
Jestem ciekaw, kto by się poświęcił tej niewdzięczniej, dość czasochłonnej pracy. Czekam na Wasze zgłoszenia.
_________________ SPRZEDOM MYCKE MARKI NOJKI. MAŁY PSEBIEG. ABO ZAMIENIE NA DRES ADIDOS (MUSI MIEC NOJMNI ŚTYRY PASKI)!!!
Ulver
Konto na IDR: Ulver
Wysłany: 2010-02-17, 21:27 Re: Łowcy strategii
albercik27 napisał/a:
Jestem ciekaw, kto by się poświęcił tej niewdzięczniej, dość czasochłonnej pracy. Czekam na Wasze zgłoszenia.
Skoro ma to w jakimś stopniu poprawić ID to zgłaszam się.
Mam nadzieję, że ludzie potraktują to poważnie (szczególnie ci co tyle psioczyli na poziom taktyk na ID).
Ostatnio zmieniony przez Ulver 2010-02-17, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
np. jest jakas bdb strategia, jednak zawiera kilka merytorycznych bledow, ktore zostaly wypisane w komentarzach, a autor ich nie poprawil, co wtedy?
staram się skontaktować z autorem, jeżeli nie uda mnie się, a będą to rzeczywiście błędy do poprawy, to po prostu poprawi się, a na końcu będzie dopisek w stylu "strategia poprawiona przez userów forum, link do oryginału tutaj"
btw "zapisy" trwają cały czas ^^,
Zebrało się nas tu parę osób, myśle, że wystarczająco. Moja propozycja jest taka, żeby osoby które się zgłosiły zaczęły już działać i "trzepać" wszystkie strategie na forum w poszukiwaniu perełek. Myślę o jakimś podziale prac. Ja na przykład mogę zająć się profesją amazonki, gdyż mam o niej duże pojęcie.
_________________ SPRZEDOM MYCKE MARKI NOJKI. MAŁY PSEBIEG. ABO ZAMIENIE NA DRES ADIDOS (MUSI MIEC NOJMNI ŚTYRY PASKI)!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum