Witam wszystkich Jestem tu nowy i mam mały problem z dodatkiem Lord of Destruction.
Po zainstalowaniu go rozpocząłem akt V i tu zonk- mój Barbarzyńca w ogóle nie zadaje ataku prawym przyciskiem myszy, tylko biega . Grając wcześniej w Diablo II nie było żadnych problemów, lewy przycisk odpowiadał za bieg, natomiast prawy za zadawanie ataku. Teraz z kolei i prawy i lewy to bieg . Zupełnie nie mam pojęcia, co zrobić; wcześniej myślałem, że może patch coś schrzanił, ale to jednak nie to.
Rzeczywiście, sprawdziłem i wszystkie ataki oprócz zwykłego i odrzucania zadaję prawym przyciskiem myszy. Tylko jak przypisać odrzucanie ( 10 poziom) pod prawy przycisk myszy? Trochę jestem zielony
Klikasz na ta ikonke gdzie masz atak prwym przyciskiem myszy, rozwijaja Ci sie wszystkie umiejetnosci, najezdzasz na jedna z nich myszka, wciszkasz klawisz od f1-f8. W ten sposob mozesz 8 umiejetnosci podporzadkowc pod te klawisze. Pozniej wciskajac te klawisze zmieniasz sobie umiejetnosci, jasne jak slonce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum