Chciałem zapytać, ponieważ mam następujący problem. Mój druid jest na 34lv, a nie mogę rozwinąć czaru Armageddon.
Wszystko widać na fotce
Wersja 1.12, gra oryginalna.
Czekam na porady, pozdrawiam.
Krzysiek100
Wysłany: 2010-01-31, 21:23
Nie wiem czy zauważyłeś, ale z huraganu jest strzałeczka prowadząca do armaggedonu, co oznacza, że najpierw musisz mieć huragan by coś dać w armaggedon.
Wysłany: 2010-01-31, 21:24
przyjrzyj się strzałkom obok umiejętności, nie są one bez znaczenia
strzałka do umiejętności oznacza że aby rozwinąć tą umiejętność wymagana się ta po drugiej stronie strzałki
czyli musisz rozwinąć arktyczny podmuch, zbroje cyklonu, wir[nie jestem pewien czy tak się to nazywa], tornado i huragan przynajmniej po jednym punkcie
A tak propo co do statystyk to zmarnowałeś pkt w energie ;] 70 pkt !? To chyba rekord guinesa Nowego chara bym Ci radził zrobić. Nie mówiąc już o innych skill pointach xD
Nie chciałem robić syfu na forum więc się podpinam. Więc mam taki problem:
Znalazłem ten build dla Dudu (mianowice http://diablo2.battlenet.pl/40/1/ )i nie bardzo wiem jak mam rozkładać pkt na skill umiejetności. Czy mógłby ktos tam zerknąć i napisać mi o co w tym biega ? Najlepiej na gg 3700329 lub E-mail wudii92@o2.pl, Proszę bardzo i dziękuję z góry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum