Mam orginalne Diablo 2 z dodatkiem przez neta z kumplami gram noramlnie a gdy chce sie podlonczyc do battle.net wyskakuje mi coś takiego : BATTLE.NET NIE MOżE POPRAWNIE ROZPOZNAć UżYWANEJ PRZEZ CIBIE WERSJI PROGRAMU. Mam najnowszego patcha. POMOCY !!!!!
Nie instaluj cracka ani innych rzeczy. Zainstaluj D2 i od razu odpal, sam ci się patch ściągnie.
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
Przeglądając pomoc techniczną do Diablo 2 na stronie www.gram.pl znalazłem coś takiego:
Cytat:
PROBLEM:
Po uruchomieniu gry pojawia się komunikat "Nie można rozpoznać Twojej wersji gry"
ROZWIĄZANIE:
Komunikat ten pojawia się, gdy zmieniła się wielkość (rozmiar) plików koniecznych do uruchomienia gry lub niektóre z nich zostały usunięte.
Sprawdź komputer programem antywirusowym z aktualną bazą wirusów oraz przeinstaluj grę.
O to chodzi?
_________________ Sig & av by susel
Ostatnio zmieniony przez susel 2006-05-01, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-05-01, 09:36
Spróbuj zainstalować Diablo bez dodatku, połączyć się z battle net, poczekać aż się patch zainstaluje i może wtedy będzie działało...
_________________ On golden wings
She flies at night
With her dress
It's blinding white
Countless diamonds
And her long blonde hair
The queen is coming
So you better be aware
Mając oryginała masz pomoc techniczna. Opisz im problem uwzgledniajac proby reinstalki.. Jeśli problemu nie da sie usunąć zapewne poprosza Cie o odesłanie gry (ew dostraczenie osobiscie) Sprawdza plyke i jesli nic nie poradza dostaniesz nowa. (tak mialem w przypadku OF ).
cos tu kręcisz, jesli masz orginała to zób tak i bedzie działać. Od/zainstaluj wejdz na battle.net patch ci sie ściagnie sam i graj. Napewno masz orginała?? wiesz taki błąd weyskakiwal mi kiedy próbowałem grac na piracie przez neta.
a ja mam oryginał i też mi takie coś wyskakuje a dokładnie Battle.net nie może poprawnie rozpoznać używanej przez ciebie wersji programu co mam zrobić proszę pomocy mam postacie na 88 lvl i z dobrymi item ami proszę o pomoc na gg aha dostałem bana 3 tygodnie temu może to przez to ?? ale i tak czekam na gg 251510 na forum też
Wysłany: 2007-10-13, 22:48
GORN123 napisał/a:
a ja mam oryginał i też mi takie coś wyskakuje a dokładnie Battle.net nie może poprawnie rozpoznać używanej przez ciebie wersji programu co mam zrobić proszę pomocy mam postacie na 88 lvl i z dobrymi item ami proszę o pomoc na gg aha dostałem bana 3 tygodnie temu może to przez to ?? ale i tak czekam na gg 251510 na forum też
przeczytaj post użytkwnika susel, który jest kilka postów wyżej
No wiec wirusa nie ma a jak sprawdzić czy ma osunięty plik to nie wiem ani jak sprawdzić czy plik jest większy pomocy Pomocy co mam zrobić w tej sytuacji Mozę przez to że dostałem bana i minęło dopiero 3 tygodnie ??
No wiec wirusa nie ma a jak sprawdzić czy ma osunięty plik to nie wiem ani jak sprawdzić czy plik jest większy pomocy Pomocy co mam zrobić w tej sytuacji Mozę przez to że dostałem bana i minęło dopiero 3 tygodnie ??
Jesli masz orginala, problemu nie powinno byc zadnego.
- Jestes pewny ze nie ma wirusa ? Uzywales dobrego antywirusa, skanowales komputer, uzywales Hijackthis ?
- Moze bledy w systemie ? Zle prowadzony system robi rozne babole z grami.
- Tak jak inni pisali 10x zrob reinstal gry > poprzez battle.net z gry sciagnij patche, musi dzialac, chyba ze ktorys z powyzszych czynnikow zawiodl.
- Jesli nadal masz problem polecam Simsy.
/Swoja droga pozdrawiam starych znajomych :> O ile mnie ktos tu pamieta, od tak zachcialo mi sie odezwac bo Endri traci juz cierpliwosc :D
// Kogo ja widze - ce ;] // - ROLSON //nom, ce - e
_________________ Nieaktywny na scenie d2.
Aktywny na scenie plemion - s7
Od czasu do czasu gram w sc/q3/warh-dow
Ostatnio zmieniony przez endriuman 2007-10-14, 10:11, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum