Chciałbym wstapic do tego klanu. Nalezalem do innego ale mialem spor z "szefem" i zrezygnowalem. Posiadam troche dobrego sprzetu i postacie na dosyc wysokich levelach. Prosze o rozpatrzenie mojego wniosku
Chciałbym wstapic do tego klanu. Nalezalem do innego ale mialem spor z "szefem" i zrezygnowalem. Posiadam troche dobrego sprzetu i postacie na dosyc wysokich levelach. Prosze o rozpatrzenie mojego wniosku
w/w rzeczy idzie w tydzien zalatwic ale podstawowe pytanie umiesz grac?
Cytat:
Zaraz, ja czegoś nie łapie? Zew... $liwa... hmm... czy ja powinnienem o czymś wiedzieć?
dostal sie tydzien przed odpadnieciem elity tego klanu~~ razem z jakim matriksem neo czy cos(ten co mial amke bow i nie wiedzial jak sie fanatyzm nazywa)
zalewa napisał/a:
no ja tez bym chcial byc bardzi w klanie
ooo tak tego pana bierzemy bez rekrutacji, to jest wileki zalewa, ma zajebisty awarta i oprocz tego ze chcialby byc w klanie to g.owno o nim wiemy lol
_________________ ...
dostalem juz za to warna wiec nie wiem na dlaczego ktos to mi sciagnal
jak obiecalem jezeli nikt ten sprawy nie rozpatrzy pozytywnie to sie zegnamy
lapcie mnie na gg lub na d2trade
a szkoda bo fajnie bylo
no nie zapominajcie ze ma napisane gusu player.....
to to musi byc cholereny pro grasz....
takich juz dzis nie rodzą....
bierzcie go!
bez niego nie macie szans..
z nim nie macie szans!
ooo tak tego pana bierzemy bez rekrutacji, to jest wileki zalewa, ma zajebisty awarta i oprocz tego ze chcialby byc w klanie to g.owno o nim wiemy lol
Nie no, jeszcze pisze, że ma 13 lat, nie przesadzaj :+)
to mamy komplet informacji ;p pan jest przyjety (tego klanu i tak nie ma to mozemy kazde dziecko neostrady przyjac ^^)
_________________ ...
a szkoda bo fajnie bylo
a tak z ciekawosci gdzie grales do jakiego sie dostales(klanu)
_________________ ...
a szkoda bo fajnie bylo
moze moj klan nie jest taki dobry jak wasz ale przynajmiej z kolegami sobie pogram
WoTe moze i jest dobre ale nie chce wyjsc na nooba i opuscic wlasny klan poniewasz dostalem propozycje innego
moze moj klan nie jest taki dobry jak wasz ale przynajmiej z kolegami sobie pogram
WoTe moze i jest dobre ale nie chce wyjsc na nooba i opuscic wlasny klan poniewasz dostalem propozycje innego
zacznijmy od tego ze wote nie funkcjonuje pod gdzies pol roku~~
t/c plz
_________________ ...
a szkoda bo fajnie bylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum