witam. mam mały problem z grą na nightmara. exp leci mi taki sam jak na normal. co więcej butelki które kupuje w sklepie też są "normalowe" minory itd. zamiast greatów. nie bardzo wiem co może być przyczyną tego. czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem? jest jakiś ratunek?
pozdro
deejay999, Być może grasz na jakiejś modyfikacji, lepiej sprawdź czy nie masz moda jakiegoś wgranego, bo takich bugów nie ma co opisujesz, save jak jest zwalony to, może nie zapisywać się, może sprawdź czy na pewno na koszmar klikasz a nie normal.
na pewno na night.
grałem na servie D2CS po lokalu i tam zaczęły się problemy. przeniosłem plik na dysk to samo. nic mi innego nie przychodzi na myśl jak jakaś awaria pliku. v1.12.
kumpel który gra na tej samej ver gry /a nawet kopii/ grający ze mną równolegle, nie ma takich problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum