witam
to mój pierwszy post na forum.
mam taki problem - jakies 2 lata temu kupilem diablo 2 z dodatkiem z platynowej kolekcji za 60zeta.
i tak se gralem i gralem ale z czasem plytki sie niszcza jak wiadomo i co sie okazalo, jak chcialem po formacie zainstalowac se diablo to wyskakują mi błedy instalacji.
sprawdzilem i pomyslalem ze se zgram plytki na dysk i z dysku zainstaluje ale nawet obrazu zrobic nie moge bo wyskakuja w nero nienaprawialne bledy odczytu. czyli plytki sobie moge juz raczej wsadzic gleboko tam gdzie swiatlo nie dochodzi
nie stac mnie na kolejny zakup oryginala i tu moje pytanie - mam oryginalne keye do D2 i D2:LoD to czy moge sobie np. pozyczyc od kumpla diablo i zainstalowac na moich keyach? tak zeby chodzil BN? albo zassac z neta?
pozdrawiam.
Możesz pożyczyć od kolegi, lub zassać z neta, lub jeżeli rejstrowałeś grę na gram.pl to oddadzą Ci grę w stanie nie naruszonym, tak zwana dożywotnia gwarancja. I bez przeszkód będziesz mógł grać na BN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum