moglby ktos uzyczyc plikow mpq z plyty diablo 2 odpowiadajacych za jezyk polski? slyszalem ze jesli wklei sie je do folderu z gra to wersja angielska zostanie spolszczona. z gory dziekuje.
panzer666, Proponuję Ci ściągnąć ten patch do v 1.12a z mojego download. Link i wypakuj tylko plik Patch_d2.mpq, do folderu gdzie masz zainstalowane diablo ii, ale zrób kopię poprzedniego patcha, tak by później sobie przywrócić stary. I w ten sposób będziesz miał grę w języku polskim. Ale dialogi mówione w angielskim.
zrobilem jak poradziles i teraz w ogole nie chce mi sie gra odpalic ale nie ma strachu mam skopiowany poprzedni patch ale potrzebuje polskiej podstawki zeby moc zainstalowac dodatek.
panzer666, Nie ma możliwości instalować angielskiej wersji diablo classic z polsą wersją, diablo 2 lod, ten sposób co chcesz zrobić nie zadziała, proponuję Ci pobrac d2lod z p2p, już kiedyś to samo poradziłem osobie: obowiązkowedane w tym temacie Link. A ten sposób z patch_d2.mpq to do diablo 2 lod działa. Myślałem że posiadasz dodatek diablo 2 lod, więc Ci go poleciłem. echh mój błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum