Siemka.
Mam następujący problem: gram Amazonka [37LVL] na poziomie koszmar i nie moge aktu 1 skończyć
Tkwie przy Krwawej Orlicy.
Zechce mi ktoś pomóc ??
Nazw dokładnie nie pamiętam ale myśle że zorientujesz się o która umiejętnośc chodzi.
Te trzykrotne kucie włóczna mam na piątym. Nabijania i dzgania przyległych celów nioe brałem.
Wewnętrzne spojrzenie na drugim mam.
Rzut seryjnymi błyskawicami na drugim + Dziewiczy oszczep z +1 do umiejętności oszczepów.
Rzut zarazy na 5 [z oszczepem 6]. Uderzenie błyskawicą [ta która daje seryjki] na 4. reszta to uniki, podwójne obrażenia, walkiria i penetracja.
Gram na singlu, jako najemnika mam żelaznego wilka [lodowatego].
Jakby co masz w profilu moje gg
Najlepiej zrobisz jak skasujesz tą postać i zrobisz od nowa, przeczytawszy wcześniej parę taktyk na javkę. Masz źle rozdane skille. Powinieneś się zdecydować na jedno źródło obrażeń. Albo błyskawice (polecam) albo trutki, ewentualnie bez żywiołów (ale to chyba dla masochistów). W wewnętrzne spojrzenie nie ma sensu dawać 2 punktów. Przy javce nie ma sensu dawać żadnego ale o tym poczytasz w taktykach. Ściągnij patch 1.11 lub 1.12 i zacznij zwracać uwagę na synergie . Powodzenia
Radzę skasować postać. J/w źle rozdane skile. W wewnętrzne spojrzenie, ani oszczepy zarazy się nie daje, tylko zatruty oszczep na dojście, a całą resztę w uderzenie mocy, elektryczny cios, uderzenie błyskawicy, błyskawicę i furię błyskawic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum