Mi się spodobała, stategia ciekawa dlatego 8+/10. Dużo błędów i nieczytelna. Zrobię podobną, oczywiście tylko PvM. Zobaczymy jak sobie będzie dawała rade.
chargera zabije, bo ten nie bedzie mial zasiegu ;b
amke pewnie ubije, bo ma malo hp, ale to kwestia reflexu
na pvp lepiej by sobie radzila z 200 fcr, szybkie akcje typu - tele, nova, tele.
takta napisana poprawnie, ale niewygodnie sie czyta 4/6
1) Charger ubierze normalne resy + dobry zasieg broni i soso jest ded na miejscu - to nie jest sosa na meele chary ZDECYDOWANIE!
2) Amke ubije ez... nawet moja light soska bez wymaksowania novy (gdzies okolo 13-14 pkt atm) padaja na pare nov
3) Taka soska z 200 fcr to max crap... juz testowalem. Light dmg rzedu 3k bez -resa dla oppa to naprawde kupa... tak wiec odpusc ;>
Co do mojej opinii:
Taktyka napisana ladnie, chociaz moim zdaniem lepiej zrobic zwykla es light soske wymaksowac nove zamiast seryjnej i grac sobie czasem z infinity + griffonem
Podsumowujac:
Za skutecznosc postaci - 5/10
Za pomysl - 6/10
Za estetyke strategii - 8/10
Co do tego kogo moze pokonac:
1) Bone necro rozwali na luzie
2) Amki bow (czasem przy zrecznym graniu i odrobinie szczescia takze javy)
3) Nie powiem - hammera tez potrafi zjechac... oczywiscie z gozu skilled hammerami nie ma po co walczyc ^_^
4) Vita soski z low resem
5) Barbow ktorzy nie umieja sie krecic ww...
6) I takich ogolnie co maja takie resy ze przy infinity i gryfie maja -100... czyli crap poor chary
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum