Wysłany: 2008-07-06, 21:57 Nabór na trzeciego Moderatora Globalnego
Poszukujemy trzeciego Moderatora Globalnego, by razem z Krulikiem i Rolsonem, pilnował porządku na naszym forum. Oto wymagania jakie powinien spełniać kandydat na Moderatora:
1) Nieskazitelna kariera na tym Forum, czyli zero warnów;
2) Pisanie rzeczowych, mądrych postów, bez rażących błędów ortograficznych;
3) Odpowiedni wiek, tutaj można dyskutować, ale wydaje mi się, że modek powinien mieć co najmniej 15 lat;
4) Nadmiar wolnego czasu. Modek musi wchodzić na forum kilka razy dziennie i czytać uważnie dziesiątki, a czasami setki postów.
To tyle, jeśli chodzi o wymagania. Poniżej możecie zgłaszać kandydatury użytkowników naszego Forum. Oczywiście piszcie uzasadnienia, dlaczego właśnie ta osoba powinna zostać nowym Moderatorem.
Chcemy podkreślić, że ten temat pełni jedynie rolę pomocniczą. To nie jest żadne głosowanie. Ostateczny wybór nowego Moderatora należy do administracji i niekoniecznie musi to być osoba zaproponowana w tym temacie.
Chcialbym dodac cos od siebie Otoz nabor ten jest spowodowany tym, ze Krulik pracuje a ja stala prace zaczynam od sierpnia. Sprawdzanie setek postow po ciezkim dniu pracy byloby bardzo uciazliwe
Dlatego tez moim zdaniem moderator nie powinien byc w wieku roboczym, tak, by mial dosc sporo czasu, ktorego praca niesamowicie pochlania. Oczywiscie, jezeli osoba wybrana, ktora pracuje, zadeklaruje rzetelnosc swej pracy na forum, bedzie miala moje poparcie
Pragne tez dodac, ze przyszly moderator przejdzie krotki kurs moderowania ode mnie i Kamila, gdyz z wlasnego doswiadczenia wiem jak ciezkie sa poczatki moderacji
Zycze powodzenia i mam nadzieje, ze Przemyslaw rozsadnie wybierze nowego 'zielonego'
hf
Co do moich typow:
Tomek25 - staruszek, ma mozliwosc przegladania forum w pracy, jest niesamowicie sympatyczny, pomocny i lubiany
Haxite - to samo, ale nie wiem jak u niego jest z dostepnoscia do forum. Jest bardzo pracowity i oddany naszej stronie
Atm. może i pracuję, ale mnie chodzi o studiowanie potem, które jest bardzo czasochłonne
Dla mnie jako modek pasowałby Tomek25, Małymiś oraz Haxite. To tylko moje zdanie i czekamy na dalsze typy. Aaaa zapomniałem, wiedziałem, że o kimś zapomniałem ;/
Wysłany: 2008-07-06, 22:52
Cytat:
Imo Tomek25 najbardziej się nadaje
-0 warnów
-dużo udziela się na forum
-ma poczucie humoru
-pomaga innym
-ogólnie wporzo gość xD
Popieram w całości i chciałbym dodać , że dużo czasu spędza na forum.
_________________ Muzyka jest powietrzem , bez którego nie mogę oddychać , Ratunkową liną , bez której spadam w dół ,
Krystalicznie czystą wodą , która daje mi życie i Słońcem , które ogrzewa moją twarz.
imo tomek wszędzie go na forum dużo i bardzo pomaga
_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum