Wysłany: 2008-07-02, 13:07 Zdobywanie itemów na Median 2008
Witam. W poprzednim temacie pewien użytkownik napisał mi , że dobry drop na median 2008 jest w katedrze . Jednak nie ma tam dobrego dropu ... Czy zna ktoś inne miejsce gdzie można zdobyć dobre itemy na 31 lvlu? Jestem w 3 akcie.
Ostatnio zmieniony przez eps 2008-10-02, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Ja potrzebne mi itemy kupowałem na hazardzie. Najpierw sprawdzałem jaki item, bedzie dla mnie najlepszy(na oficjalnej stronie mediana - w read me są linki), z jakim maksymalnym poziomem moge go założyć, a potem na hazardzie kupowałem ciągle tą samą rzecz(np. pierścieniowa zbroja poziom 3), aż trafiałem na unikatowy,czyli to co potrzebuje.
Taka zabawa w hazard, wcale nie jest taka czasochłonna. O ile pamiętam, z kasą nigdy nie miałem problemów. W Medianie znalezienie unikatowego przedmiotu na hazardzie jest o wiele prostrze, niż w D2.
Hmm, z odpowiedzią na to pytanie moge mieć problemy, bo dość dawno grałem w Mediana.
Zdaje mi się, że kase zdobywałem po prostu łażąc i przechodząc gre, lecz nie jestem pewny. Sprawdz, które itemy są najdroższe u kupca, i staraj się je zbierac do sprzedawania( prawdopodobnie zbroje, laski, różdżki i ogólnie itemki dodające do umiejętności)
A poza tym możesz robić trik z savami kopiujesz savy, hazardujesz, jak sie nie uda usuwasz savy, kopiujesz stare i tak do skutku.
P.S. Fajnie jakby sie wypowiedział ktoś, kto obecnie gra w Mediana, bo ja po kilku miesiącach nie pamietam wielu rzeczy
imo wieża hrabiny na 5lvl. wiesz te takie komnaty ze złotem. i jeszcze zwykle magiczne skrzynie sypią dobrze. np te w tombach. ale ja proponuje zbierać wszystko kolorowe co znajdziesz. od niebieskich zaczynając na złotych kończąc (seta ciezko znalezc ;p na uberlandach sa tylko. ja tak się najlepiej zawsze dorabiam
Hunhell napisał/a:
( prawdopodobnie zbroje, laski, różdżki i ogólnie itemki dodające do umiejętności)
wlasnie malo daja. wartosć itemów u kupców w Medianie jest bardzo mała. przedmioty z +x% do expa są bardzo drogie. i troche kosztują też unikaty. ja bardzo duzo dorobilem sie na kurast3kBA ale jest to trudne i uciążliwe (dla mnie wtedy tak było xD) bo na bardzo niskim lvl sie wbilem i ladowalem w gosci z ukrycia (zwabialem ich do wejscia ;p i potem VoJ + Punisher+Mind Flay i goście po dłuższym czasie leżą). wypadaly itemy rzedu 4-5 i byly bardzo drogie.
Hunhell napisał/a:
A poza tym możesz robić trik z savami kopiujesz savy, hazardujesz, jak sie nie uda usuwasz savy, kopiujesz stare i tak do skutku.
osobiście nie popieram no ale można ;p
Hunhell napisał/a:
W Medianie znalezienie unikatowego przedmiotu na hazardzie jest o wiele prostrze, niż w D2.
o wieleeeeee prostsze i wcale nie są takie drogie. ale zwykle jak sie wkrecilem w hazard to tracilem cala kase. xD
Wysłany: 2008-07-04, 14:41
darnovc napisał/a:
No właśnie tylko skąd ten crafted jak żeby zrobić crafted trzeba właśnie ten crystal
Z monsterkow na terror i destruction wypadaja pewne kapliczki każda daje 10 prób craftowania mi kilka wypadło w tronie zniszczenia na terror ale prawdopodobnie najłatwiej je znaleźć gdzieś na uber levelach na destruction. Co do tych kryształów to każdy znaleziony unikatowy item możemy zamienić bodaj na lepszej jakości kryształ niż w przypadku craft itemów receptura to identify scroll + gem + unique item przy użyciu 3 takich kryształów z odpowiednim rzadkim itemem można wytworzyć dodolny unikalny item z tier 1-6 niestety nie wytworzy to sacred uniques. W kryształy można też przetwarzać sety.
Witam najleprze itemy mozna dostac przez hazard albo u slugusach balla a jezeli chodzi o ten kryształ to hyba jakos tak item z seta zwuj modifikacyjny i klejnot perfect hyba:) Poczebuje pomocy ;/ uber questy... zrobilem wiekszosc i nic niewypadlo mam 112 lvl czarodziejke gram ciongle na /players 8 i destruction jestem na 1 act Prosze i szybkom odpowiedz nr gg 7325151 Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum