..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Rolson
2008-06-28, 14:26
Teaser na oficjalnej stronie Blizzarda
Autor Wiadomość
Wanderer 

Wysłany: 2008-06-23, 13:14   Teaser na oficjalnej stronie Blizzarda

Blizzard na kilka dni przed imprezą Worldwide Invitational 2008 umieścił na swoich stronach teaser:

W poprzednich latach teaser'y na stronach Blizzarda poprzedzały oficjalną zapowiedź nowej gry, wielce prawdopodobnym jest więc, że już za niecały tydzień poznamy nowy tytuł tejże firmy.

Ci bardziej spostrzegawczy dojrzą w środku obrazka odcień czerwonego koloru, jak również to, że za ścianą lodu coś się znajduje. Co, dowiemy się być może w następnych dniach, gdyż prawdopodobne jest, że Blizzard będzie wypuszczał codziennie nowe teaser'y, aż do WWI (28-29 czerwca).

Niektórzy zapewne pamiętają hasło reklamowe patcha v 1.10 "Hell has frozen over", czyli "Piekło zamarzło":

Następną w kolejce po Starcrafcie, najdłużej oczekującą na kontynuację grą Blizzarda, jest Diablo 2. Europa (WWI 2008 odbędzie się w Paryżu) jest idealnym miejscem na ogłoszenie kolejnej części "diabełka", gdyż na Starym Kontynencie mieszka największa ilość fanów gier z serii Diablo. Do tego dochodzą plotki o Diablo 3, jakie ukazywały się w ostatnim czasie oraz fakty, takie jak przejęcie przez Blizzard domeny diablo3.com na początku maja bieżącego roku, wzmożone poszukiwania nowych pracowników do zespołu odpowiedzialnego za serię gier Diablo czy wydanie patcha no cd do Diablo 2 tuż przed imprezą (przed rokiem firma wydała łatkę no cd do Starcrafta 1, na kilka dni przed zapowiedzią drugiej części tejże gry). Nie chcemy zapeszać, ale wniosek narzuca się sam - początek wakacji może być również początkiem nowej ery dla serii gier Diablo :)

Astolus 

Były redaktor ID.

Wysłany: 2008-06-23, 13:24   

Co jak co, ale chłopy z blizza umieją trzymać człowieka w napięciu. Nowa gra na 100% będzie ogłoszona, ale mam małe nadzieje że to d3 będzie :V

rafa12 
StarCraft !

Konto na BN: Evil_Rafa , ale tylko na StarCrafcie!
Wysłany: 2008-06-23, 13:27   

Aż trzymaj kciuki aby to był d3.
Ale już tyle zapowiadało na to i później załamka , że teraz mam już mieszane uczucia do tego...

Kalisz 
Prince of Retardia

Konto na BN: ---
Klan: ---
Konto na IDR: zapomniałem :/
Wysłany: 2008-06-23, 13:29   

kurcze.. oni to umieją zrobić atmosfere ;p i przyglądam się tej grafice i nie wiem co to moze byc xD nie moge też zauwazyc tego czerwonego odcienia. ale też może to być wyjście 1.12b.. i jakieś duperelki dadzą żeby gracze nie myśleli że tylko Loadera wgrali na stałe ;p o ile to jest związane z tematyką Diablo.

po lewo na jednym kryształku można jakiś znaczek zobaczyc ;p

zapisałem sobie na dysku ten obrazek i kombinuje cos zrobic xD jak odwróciłem kolory wyszedł cały czerwony ;p ale to chyba nie ma nic z tym wspólnego ;p

Ostatnio zmieniony przez Kalisz 2008-06-23, 13:36, w całości zmieniany 1 raz  

Pain_a 

Wysłany: 2008-06-23, 13:32   

Zgadzam się z tym nowa gra na 100 ale jaka to nikt nie wie.Szefowie Blizza umieją trzymać swoich pracowników że nic nie wycieknie na temat gier ,nie zapomnijmy jak blizz robił sobie żarty o tym że diablo 3 już jest ale każdy chce nowe diablo :D

dragon ball 

Wysłany: 2008-06-23, 13:39   

ale pomyślcie jak to może wyglądać czy to będzie "nasze" stare diablo czy doczekamy się jakichś kategorycznych zmian (po co mieli by robić diablo podobne do tego tylko z lepszą grafiką???) może to będzie 3d albo coś innego??? heh nieważne co to będzie i tak pewnie mi nie pójdzie na moim "staruszku"

Zaro666 

Wysłany: 2008-06-23, 13:41   

Tyle rzeczy wskazywalo rok temu na ogloszenie sc2, ze jakby tego nie zrobili to by ich fani zabili. Teraz jest bardzo podobna sytuacja tyle ze wszystko wskazuje na d3, wiec jezeli blizzard chce zyc to ta nowa gra musi byc kolejna czesc diablo ;) .

Kamikadze 
N help ?

Wysłany: 2008-06-23, 13:59   

hmmm
miejmy nadzieje ze to bedzie d3 :)

kiedy bedzie ten Worldwide Invitational 2008 ??

znowu ludzie nie beda spac po nocach przez blizza :]

Wanderer 

Wysłany: 2008-06-23, 14:05   

Cytat:
kiedy bedzie ten Worldwide Invitational 2008 ??

28-29 czerwca. : )

Martinezz 

Wysłany: 2008-06-23, 14:17   

Poczekamy, zobaczymy :D

KazMeister 
Nie piję za dużo^^

Wysłany: 2008-06-23, 14:25   

niech wydają w końcu to d3 i będzie spokój z tymi domysłami...

dimi1205 

Wysłany: 2008-06-23, 14:46   

Mi to kolorystyką przypomina bardziej wowa. elfy itp. :F

radeklegia 
mat_wwa

Wysłany: 2008-06-23, 14:49   

dosyć już tego Wowa.Przyszedł czas na Diabełka :]

Haxite 

Wysłany: 2008-06-23, 14:53   

radeklegia napisał/a:
dosyć już tego Wowa.Przyszedł czas na Diabełka :]
dobrze prawi!! polać mu kielona -> |-|

btw, popatrzcie sobie na lekko przerobione fotki ;)
http://img131.imageshack....ice2copysi1.jpg ( bardziej widoczny kolor czerwony )
http://img131.imageshack....ice1copymq8.jpg ( możliwe, że tutaj ktoś coś zobaczy )

Ja w sumie coś tam bym znalazł :p ale jeszcze będę milczał :p

loleslaw 

Wysłany: 2008-06-23, 15:25   

Jak się tak przypatrzeć to chyba widać, że kryształy lodu mniej więcej na środku układają się w pochyłą rzymską cyfrę. Cyfrę III xD, ale może to moje urojenia jakieś związane z wyczekiwaniem na DIII xD
E: przepuściłem obraz przez Nero PhotoSnap cośtam, opcja "Autopoprawianie zdjęcia" i... bardziej widoczny kolor czerwony. Imageshack coś szwankuje ale jak zadziała to wrzuce.
E2:radeklegia
mat_wwa - Elo klonie xD
Ostatnio zmieniony przez loleslaw 2008-06-23, 15:37, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu