W poprzednich latach teaser'y na stronach Blizzarda poprzedzały oficjalną zapowiedź nowej gry, wielce prawdopodobnym jest więc, że już za niecały tydzień poznamy nowy tytuł tejże firmy.
Ci bardziej spostrzegawczy dojrzą w środku obrazka odcień czerwonego koloru, jak również to, że za ścianą lodu coś się znajduje. Co, dowiemy się być może w następnych dniach, gdyż prawdopodobne jest, że Blizzard będzie wypuszczał codziennie nowe teaser'y, aż do WWI (28-29 czerwca).
Niektórzy zapewne pamiętają hasło reklamowe patcha v 1.10 "Hell has frozen over", czyli "Piekło zamarzło":
Następną w kolejce po Starcrafcie, najdłużej oczekującą na kontynuację grą Blizzarda, jest Diablo 2. Europa (WWI 2008 odbędzie się w Paryżu) jest idealnym miejscem na ogłoszenie kolejnej części "diabełka", gdyż na Starym Kontynencie mieszka największa ilość fanów gier z serii Diablo. Do tego dochodzą plotki o Diablo 3, jakie ukazywały się w ostatnim czasie oraz fakty, takie jak przejęcie przez Blizzard domeny diablo3.com na początku maja bieżącego roku, wzmożone poszukiwania nowych pracowników do zespołu odpowiedzialnego za serię gier Diablo czy wydanie patcha no cd do Diablo 2 tuż przed imprezą (przed rokiem firma wydała łatkę no cd do Starcrafta 1, na kilka dni przed zapowiedzią drugiej części tejże gry). Nie chcemy zapeszać, ale wniosek narzuca się sam - początek wakacji może być również początkiem nowej ery dla serii gier Diablo
Konto na BN: ---
Klan: ---
Konto na IDR: zapomniałem :/
Wysłany: 2008-06-23, 13:29
kurcze.. oni to umieją zrobić atmosfere ;p i przyglądam się tej grafice i nie wiem co to moze byc xD nie moge też zauwazyc tego czerwonego odcienia. ale też może to być wyjście 1.12b.. i jakieś duperelki dadzą żeby gracze nie myśleli że tylko Loadera wgrali na stałe ;p o ile to jest związane z tematyką Diablo.
po lewo na jednym kryształku można jakiś znaczek zobaczyc ;p
zapisałem sobie na dysku ten obrazek i kombinuje cos zrobic xD jak odwróciłem kolory wyszedł cały czerwony ;p ale to chyba nie ma nic z tym wspólnego ;p
Ostatnio zmieniony przez Kalisz 2008-06-23, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Zgadzam się z tym nowa gra na 100 ale jaka to nikt nie wie.Szefowie Blizza umieją trzymać swoich pracowników że nic nie wycieknie na temat gier ,nie zapomnijmy jak blizz robił sobie żarty o tym że diablo 3 już jest ale każdy chce nowe diablo
Wysłany: 2008-06-23, 13:39
ale pomyślcie jak to może wyglądać czy to będzie "nasze" stare diablo czy doczekamy się jakichś kategorycznych zmian (po co mieli by robić diablo podobne do tego tylko z lepszą grafiką???) może to będzie 3d albo coś innego??? heh nieważne co to będzie i tak pewnie mi nie pójdzie na moim "staruszku"
_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
Lubisz laski?
Tyle rzeczy wskazywalo rok temu na ogloszenie sc2, ze jakby tego nie zrobili to by ich fani zabili. Teraz jest bardzo podobna sytuacja tyle ze wszystko wskazuje na d3, wiec jezeli blizzard chce zyc to ta nowa gra musi byc kolejna czesc diablo .
Jak się tak przypatrzeć to chyba widać, że kryształy lodu mniej więcej na środku układają się w pochyłą rzymską cyfrę. Cyfrę III xD, ale może to moje urojenia jakieś związane z wyczekiwaniem na DIII xD
E: przepuściłem obraz przez Nero PhotoSnap cośtam, opcja "Autopoprawianie zdjęcia" i... bardziej widoczny kolor czerwony. Imageshack coś szwankuje ale jak zadziała to wrzuce.
E2:radeklegia
mat_wwa - Elo klonie xD
_________________ ehe, autonaprawiacz błędów ftw
Ostatnio zmieniony przez loleslaw 2008-06-23, 15:37, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum