Wielkie THX chłopaki teraz tylko muszę wynająć płatnego zabójcę i zdjąć tego kolesia co mi na cd-keyu siedzi.
^
OFkoz żarcik (ale się denerwuje troszki bo na d2 nie mogę wejść)
EDit:
Maphaczki i boty banned będą od teraz więc się strzeżcie (mówię o takim MH jak zeszłoroczny IZIMAP)
IMO Teraz gra się lepiej bo moby się bije i trzeba przyzwyczajać się do "ślepej gonitwy"(do czasu )
wielkie nadzieje i wielki zawód? nie wierzę, żeby blizz po takim czasie zafundował nam marne no cd -.-
uwierz
blizzard moim zdaniem położył <><><><> na diablo 2, wow ma update codziennie, diablo 2 to nic, poniewaz nie przynosi zadnych (stosunkowo do WoWa) zysków
_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
blizzard moim zdaniem położył <><><><> na diablo 2, wow ma update codziennie, diablo 2 to nic, poniewaz nie przynosi zadnych (stosunkowo do WoWa) zysków
gdyby blizzard położył lache na D2 to by już dawno zostawił ~.~
jeżeli blizzard szedłby tylko żeby jak najszybciej zyskać to nie zrobiłby kilku gierek bardzo dobrych tylko kilkanaście trochę słabszych.. zauważ też to, że Diablo 2 jest starą gra mimo wszystko, a po tylu latach i tak ma wzięcie..imo WoW jest na fali tak samo jak Diablo, więc słowa typu
Kamash napisał/a:
poniewaz nie przynosi zadnych (stosunkowo do WoWa) zysków
są naprawdę nie na miejscu wg mnie
M4ciek napisał/a:
Doszedłem do wniosku że tego patcha to na złość dali
każdy może zrobić sobie obraz płyty i uruchamiać go wirtualnie, ale nie każdy ma takie możliwości lub nie wie jak to zrobić, więc uważam że blizzard postarał się, fakt można by było kilka błędów powytykać ale jednak głębszego sensu nie ma, "lepszy rydz jak nic"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum