Wysłany: 2008-05-16, 13:51 Battle Net i median 2008
Witam, mam problem chciałem sobie zagrac moim druidkiem na OBM (Median 2008).Wiec szukam gry o nazwie Median 2008/Median ale niema.Więc weszłem na obn bez mediana(normal diablo 2 lod)i tam były 2 gry z Medianem.Wchodze szybciótko a tam niema połowy gier i gry z medianem:/Maje pytanie jest takie:Czy mozna grac na obn Medianem 2008 z innymi ludżmi??Jeśli ktoś zagra ze mna przez Hamahi to pisac na gg:)993
5640
Ostatnio zmieniony przez eps 2008-10-02, 08:30, w całości zmieniany 1 raz
Median to jest modyfikacja wprowadzająca zmiany w grze, a nie osobna "gra".
To, ze raz widziałeś gry, a potem nie, może być przypadkiem.
Jeśli chodzi o median na obn - chyba obn obsługuję takie modyfikację, ale pewien nie jestem. W każdym razie, przez tcp/ip będzie na 100% działało, o ile są porty odblokowane.
Median to jest modyfikacja wprowadzająca zmiany w grze, a nie osobna "gra".
To, ze raz widziałeś gry, a potem nie, może być przypadkiem.
Jeśli chodzi o median na obn - chyba obn obsługuję takie modyfikację, ale pewien nie jestem. W każdym razie, przez tcp/ip będzie na 100% działało, o ile są porty odblokowane.
1.Niestety ale żeby zagrac z kims innym na obn trzeba miec zew ip/hamahi do której inna osoba się podłączy:)
2.Na medianie da się grac na obn na 100%.Błąd wygląda tak że gdy gram na medianie to gra nie odczytuje mi wszytskich gier np: gry na których gracze używają moda median 2008:/Ale dlaczego tak jest??Kilka moich znajomych grało już na obn medianem ale przez hamahi:/
3.Zna ktoś może jakiś prv serv obsługujący moda median 2008??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum