W zwziązku z narzekaniem na strategie na forum, zostałem upoważniony przerz Przema
(cytat
przemo (7-04-2006 7:37)
ok, jeśli masz czas się z tym bawić, to możesz posegregowac)
Więc przoszę was użytkownicy ( ) żebyście dali mi tu linki do najlepszych strategii z forum, a ja je przejrze i odrzuce te słabe,
bez OT plz
i bez zamieszczania linków do jakiś słabizn
ach i jeszcze jedno podawajcie uzasadninie czemu ona
PS. Przosze jakiegos moda o wklejenie tego topicu....
// E: Ten temat moze sluzyc rowniez Wam, mozecie tu pytac o strategie jaka potrzebujecie i w miare mozliwosci zostanie ona Wam dostarczona // - Rolson
ja mam propozycje jeśli of topic to przepraszam ale mozna by zrobić dziły odzielnie dla każdego rodzaju postacji i naprawde to posegregować bo naprawde znaleść czasem coś jest dosć trudno sam szukałem strategii dla necra znalazłem na stronie nr bodajże 7
wsztstkie takty macka => baciejki wc barba drut jakistam nec summon chyb a jakas sorc tez byla
polecam tez moja takte na amke pvp linka ci kiedys przez gg przesylalem, nie chce mi sie szuakac ;p poszukam jeszcze paru taktyk i ci sznurki pozarzucam
_________________ ...
dostalem juz za to warna wiec nie wiem na dlaczego ktos to mi sciagnal
jak obiecalem jezeli nikt ten sprawy nie rozpatrzy pozytywnie to sie zegnamy
lapcie mnie na gg lub na d2trade
a szkoda bo fajnie bylo
dzięki za pomoc........
wybrałem juz najlepsze strategie jakie są..... ale
TAK jest jedno małe ale
brak dobrej strategi dla:
foh'a
crusnader'a
sorc. pod mf
druida ele
barba pod frenzy
trapki
i jeszcze kilku innych......
nie wiem moze je przegapiłem,jeśli tak to mi dajcie linki do nich.....
jesli nie to ruszcie swe cztery litery i je napiszacie ładnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum