potrzebuje strategii pod free rulez blizz pvp-to w najlepszym przypadku, a w najgorszym sam item setup....w sumie to on by mi wystarczyl.... z gory dzieki
A nie ma jakiejs stratego dla tej amki bow na forum////preisiok ta strategie czytalem i pomyslalem czy niebylo by jakiejs dla bowki na tym forum////ale jesli nie ma to chociaz WIELKIE THX za checi:*
No wlasnie....tyle ze tam nie ma normalnej strategii, to raz a dwa ze tamtejsze item setupy sa poprostu smieszne....tzn moze w 1.10 byly dobre, ale nie teraz myslisz ze tego nie przegladalem? wchodze na jakas strategie o blizz i na wstepie widze Sila:100.....i tu leze nie jestem malym dzieciakiem, ktory nie patrzac na nic pisze na forum "pustego" posta....szukalem, i nic nie znalazlem, wiec temu pytam.....
Co ? Twoją "strategie" ? Pisałem Ci już chyba że musi być dobra (więc twoja się tam nie dostanie kknp ?). Pozatym dodaje do strategi na ID Przemo ... (Przemo jeśli zostaniesz zalany pw to sry .)
Zgłaszam sie z prosba o podanie jakiejs gozu strategii na pvp np jakis good smit czy inny char z dobrym item setupem zeby radzil sobie z wiekszoscia postaci na pvp- duzo zycia dmg itp. cena jaka moge dac za takiego chara to okolo 250 fg, griffon,arach, foh scepter 3foh +Adds,25/25, 120/45 tiara, eth tytki, torch java 19/11 9 java sks, itd, razem okolo 500 fg. Z gory dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum