Potrzebóje strategi na barba tak zeby mial sporo def i dmg i takiego żeby wszyscy byli jednego zdania że taki barb sobie poradzi a nie że jednen mówi że dobry inny odwrotnie....
Ostatnio zmieniony przez Wizzard 2006-07-18, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie znajdziesz strategi idealnej. Zawsze zdania będę w większym lub mniejszym stopniu podzielone. Poczytaj na forum jest kilka strategi dla barba który sobie dobrze radzi np. by Marcin albo by Lander. Poza tym czytaj cały temat zanim napiszesz posta.
//Zamykam bo temat już trochę stary i nieaktualny//
Wiek: 15 Dołączył: 10 Mar 2006 Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2006-09-03, 17:40
Nie pisz swojich pytań gdzie popadnie bo chaos wprowadzasz. Jak anrazie an id chyba nie ma sorc na orba(narazie) poszukaj gdzie indziej. Btw. Czemu ten topic nie jest closed ?
potrzebuje strategie do diablo na normalu obojetnie jaka postacia ale najlepiej necro lub pall chodzi mi w co dawac najpierw do powiedzmy 30 lv
[ Dodano: 2006-09-27, 21:00 ]
jak ktos by mógl napisac mi strategie do postaci ktora sie gra najlepiej na singlu do lv na ktorym sie pokona diablo to bym byl bardzo wdzieczny
[ Dodano: 2006-09-27, 23:00 ]
dobra robie sobie necro na singlu mam teraz takie staty sila 31 zrecznosc 25 zywotnosc 25 energia 30 drzewko 2 mistrz. we wl. szkieletami 3 ozywienie szkieletow 1 gliniany golem 1 zbroja z kosci w co mam dalej dawac zeby byc dobrze przygotowany na diablo/ i inne potwory z tych lepszych ??
No chce taka pod zasady pcl////niemoge znalezc jakiejs przyzwoitej bo albo sa z poprzedniego roku(wiesz opisane bez torcha itp.) albo jakies dziwne////potrzebuje jakiejs gosu takty////gdybys moze byl tak uprzejmy to byz mi podal link ---> bede wdzieczny;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum