Wysłany: 2008-04-28, 15:50 Problem z wyborem postaci na PvP, prosze...
No więc po 2 letniej przerwie grania w diablo 2 Lod chciałem powrócic do tej klasyki na CBN tylko mam problem z wyborem na PvP. Jednocześnie chciałbym zebu postac ta zadawala dzuy dmg i była mniej wiecej na dystans i dobrze mi się nia śmigało. Pod uwage brałem trapke soso i amke. Czytałem mnóstwo strategi i nie moge się zdecydowa. Moge powiedziec ze az tak zaawansowanym graczem nie jestem! Posta byc uwzgledniana nie zaleznie od kosztów. Mam nadzieje, że mi pomozecie w tym wyborze i ewentualnie uzasadnicie swoj wybur z góry dzieki!
na początek to mogę polecić trapkę(jest dystans, praktycznie dużo nie trzeba robić bo trapy same biją, ty tylko się przemieszcasz i mbujesz)
można i fberke wziąść - tak jak to napisał Rols, jest dystans, dosyc tania, i nie trzeba być pr0 żeby nią grać
amka? możesz się przestraszyć jak np. taka blizzka będzie 1hitem Ci zjadać 1/2hp ;c
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum