Siła:tyle co do itemow
Dex:tu nawet można spokojnie dac 100-150
Zywotnosc:reszta
Energia:nic,dlaczego?.Nasza sorc nie wymaga duzej ilosci many a i tak od cta i itemkow bedzie jej sporo
Buty:Piaskowy Kształt(+life i sily w ktora nie bedziemy musieli tyle pakowac
Rekawice:PIĘŚĆ MAGA (szybsze rzucanie czarow i 1 do sk)
Pas:Siatka Arachnidów czyli po prostu Aracha(1 do sk)
Ringi:2 Soje-Jordany(2x po 1 sk)
Armor:Coh(resy i sk)
Bron:Hoto(3sk,resy i szybsze rzucanie czarow-wszystko to co najwazniejsze u sorc)
Tarcza:Tu zaskocze wszystkich,moim zdaniem najlepsza jest tarcza o nazwie Straż Whitstana ktora ma az 55% sansy na blok co jest podstawa u naszej sorc(nie ma sk ale i tak mozna w niej umiescic klejnot)
Helm:Czako z klejnotem
Amu:Mara(2sk +resy)
2 przedzial:Cta i duch
Jesli juz ktos jest tak bogaty i ambitny to moze dac swojemu mercowi slowo runiczne Nieskończoność(spore koszta)
4.Nasza sorc nie ucieka jak glupia i strzela na oslep,lecz to ona robi tele pod przeciwnika uderzajac go z ognistego piorunu lub kuli(ja uzuwam pirunu)
5.Nasza sorc jest tez dobra na tzw mefruny-mefowanie.Z latwoscia pokonuje mefa.
6.Dla mnie warto wydac na te soske tyle istow.A w ocencie sami jak gra sie ta sorc
1. nie wysililes sie strategia krotka
2. z tym stuffem jesli dobrze policzylem nie osiagniesz prgou 105 fcr (zdaje sie ze wyjdzie 80)
3. jak chcesz uzywac whitstana to nie nos spirita na switchu bo on wymaga 156 sily a nie warto tyle dodawac tylko poto zeby miec 1 wiecej do bo
4.jesli chodzi o walki pvp to nie opisales walki z poszczegulnymi postaciami (pomijajac fakt ze z taka iloscia fcr to robiac tele pod przeciwnika i walac go z fb czy tam bolta od razu padniesz)
5. skoro napisales ze w whitstana mozna cos wsadzic to chyba wypadalo by napisac co
6.czako z klejnotem - moze napiszesz jakim?
7.imo whitstan ma wiecej niz 55% bloku
podsumowujac 2/6 bo jednak napisanie tej strategii musialo ci zabrac troche czasu
Nie wiem po co dales w hydre skoro ona nie daje zadnych synergii.
Dlaczego walczysz ognistym piorunem a nie kula ktora jest znacznie mocniejsza?
Nie opisales merca.
Wydaje mi sie ze 110 dexa z torchem i kroczym lodem starczy.
Nie wiem ile fcr bedzie miala ta czarka, ale wyadaje mi sie ze za malo.
Moja tarcza wistana ma 75% na blok ale moze masz inna.
A jaki klejnot chcesz wlozyc w shako?
Nie podoba mi sie ta strategia, ale to moje prywatne zdanie.
uderzajac go z ognistego piorunu lub kuli(ja uzuwam pirunu)
YY LoL... Bo ogniste gówno jest co ? mocniejsze? szybsze? ma większy rozprysk? ogniste gówno jak sama nazwa wskazuje jest gównem potrzebnym jako synergia.
2. Jaki klejnot? Domniemuję, że chodzi o faceta (nie męszczyznę) 5/5 die, ale mogę się mylić...
3.
Cytat:
Nasza sorc jest tez dobra na tzw mefruny-mefowanie.Z latwoscia pokonuje mefa.
bo po jakmś milionie ognistych gówien go zabija? No to masakra! Od dzisiaj zamiast kulki uzywam gówna! Zamiast ~150 kulek wywale mu 1kk gówienek!
4.
Cytat:
Straż Whitstana ktora ma az 55% sansy na blok
Chyba miałeś pecha przy szukaniu bo ja trafiłem na "perf" z 75%... Zastanawiające, że naprawdę dużo ludzi ma "perfa"...
5.
Cytat:
Nasza sorc nie ucieka jak glupia i strzela na oslep,lecz to ona robi tele pod przeciwnika
Jeszcze nie widziałem soso, która "strzela na oślep" ani na pvp, ani na pvm... Zwykle strzelała DO PRZECIWNIKA! Czasem ten się usuwał i pudłowała, ale trudno to nazwać "na oślep". Pozatym tele pod foe to robi :
1)Aska ze swoim super lotem smoka
2)Barb w enigmie
3)Zeal lub umiejętnie prowadzony hammer (ofc równierz w enigmie)
4)Ele dru (jw.)
6. Ależ odkrywcza startegia..
7. Mało fcr = wolne stzelanie.
Ergo SKOŃCZ!
Ostatnio zmieniony przez Sauronus 2006-04-09, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
qfa... gram fire sosą już kawał czasu i twoja sosa jest na jednego strzała... ot co... nie wysiliłeś się...
mam prośbę hudy2404, pograj trochę na CBN...
no i jak zawsze Coh dla soski... qfa.. nie wiem co wy widzicie w tym cohu....... imo ormus/viper/eni ...
_________________ "Ostatni będą pierwsi, a pierwsi zostaną zbanowani"
Signature was made by Wizzard
Hedin spirit wymaga 4 sox a zadna inna tarcza ktora ma mniejsze wymagania niz monarcha nie moze miec 4 sox ( mowie o tarczach ogolnodostepnych bo tarcze pala ofc moga miec).
w sumie mozna zalozyc eth spirita na switcha i wtedy wymaga on 146 str ale to ciagle za duzo
Tarcza:Tu zaskocze wszystkich,moim zdaniem najlepsza jest tarcza o nazwie Straż Whitstana ktora ma az 55% sansy na blok co jest podstawa u naszej sorc(nie ma sk ale i tak mozna w niej umiescic klejnot)
Mnie nie zaskoczyłeś, a klejnot jaki?
hudy2404 napisał/a:
Helm:Czako z klejnotem
J/w
hudy2404 napisał/a:
2 przedzial:Cta i duch
Chyba lepsza ta tarcza co ma +1 do skilla, zapomniałem nazwy ^^
hudy2404 napisał/a:
4.Nasza sorc nie ucieka jak glupia i strzela na oslep,lecz to ona robi tele pod przeciwnika uderzajac go z ognistego piorunu lub kuli(ja uzuwam pirunu)
LOL piorunu?! to na co jest ta sosa? Jaki ma dmg?
hudy2404 napisał/a:
4.Opis walki na duelkach(Pvp)
Poczytaj inne strategie i zobacz co to znaczy "opis walki na duelkach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum