dex pod ar? eem, z angelic będziesz miał wystarczająco, a jak ci mało to odpal se encha z limba ~~-lionheart > rest imo, Głowa: a resy i cbf skąd weźmiesz? tutaj kira shaeled ;s
Hmm dex to też dmg, 180 to jest optimum dla Throwera z tym biedniejszym itemsetupem. Jeżeli chodzi o zbroje to najlepszy jest hart a dla biedniejszych obstaję za Shaftem (dr) chociaż Lionheart też jest jakąś alternatywą. Resy merca z jego itemsetupem wynoszą równiusieńko po 60 all, wkładasz w Shafta uma i jest elo a dodatkowy dr i ll piechotą nie chodzi. Można oczywiście też założyć kirę, wtedy shaft rubined. Masz to cbf, fhr i dodatkowy life. Wychodzi taniej wtedy.
bardzo interesujaca strategia, mysle ze za jakis czas zrobie takiego barba, ciekawe jak sie spisze na pvp
Hmm. Dałem mu eni i zrobiłem parę modyfikacji (więcej dexa, mnie siły), i wyszło mi, że taki barb całkiem sprawnie robi cs-y. Wtedy jednak merc jest do wymiany, czyli 3 akt- lawbringer, phoenix i coh.
Pobawiłem sie trochę tym barbem w HE jeszcze i mam takie małe propozycje co do broni jeśli mozna.Dobrymi substytutami tych dwóch toporków są 3 elitarne włócznie a mianowicie Arka Demona, Ugryzienie Gargulca i Lot Upiora.Przy najtańszym itemsetupie z IK i Angel Combo + Lionheart zamiast Forti obrażenia z toporami i aurą merca:
816-8321
2200-10K
Z mieszanką Ugryzienie gargulca + Lot Upiora
1648-11K
4993-15K
Więc myślę, że te dwie włócznie to bardzo dobry zamiennik dla w/w toporów
A pozatym taktyka bardzo porządna, przejrzysta i zachęca do zrobienia takiego chara, ale tak było juz przy twoim buildzie na Amkę Mizak, więc nic innego jak 6(66)/6
Edit: Aha i zapomniałem dodac, że przy tych dwóch włóczniach mamy bonusik pt. odnawianie zasobów, więc chociaż częściowo odpoada nam wkurzające latanie do miasta w celu uzupełnienia amunicji Jednak są tez przy nich minusy, niewielkie ale zawsze.Mi.n maxymalna ilosc to 80 w jednej, więc szybciej się kończą, pozatym Lot Upiora jest eth więc w celu odnowienia zasobów musimy sporo poczekac.jeśli kogoś to bardzo zraża może załozyc dwa Gargulce, ale tak jak mówię, ich liczba jest o połowę mniejsza niż w przypadku toporów.
Edit 2:Teraz dopiero zauważyłem.Jeśli to ma byc tani barb to o scs 3/20/2 mozna pomarzyc, tak samo jak o 15/4 i Sks z life.Bo wtedy same charmy wyniosą Cie kilka razy więcej niż cały barb w podstawowym stuffie Ale to tak na marginesie.
Też używałem włóczni, ale za szybko się kończą i za często latałoby się do miasta, bez sensu. Jedynym wyjściem jest mieć cztery włócznie i dwie na switchu, ale i tak trochę bezsensu imo.
Z talikami tak, ale pisałem je z myślą o tym droższym buildzie, bo wiesz jak to jest- nie napiszesz o jakimś charmie i znajdzie się ktoś kto ci wyjeżdża a gdzie to, a gdzie to?
Rozumiem.Ale z drugiej strony po zdjęciu tych scs i skillerów z life a zostawieniu samego torcha i 4 czystych Sks, już to sie tak wszystko różowo nie przedstawia, chociaż te 8 k jakie nam zostaje i tak myslę, że wystarczy.
...po zdjęciu tych scs i skillerów z life a zostawieniu samego torcha i 4 czystych Sks, już to sie tak wszystko różowo nie przedstawia, chociaż te 8 k jakie nam zostaje i tak myslę, że wystarczy.
Grałem throwerem z tym biedniejszym itemsetupem i dawał sobie radę, więc sprawdzone jest w praktyce. Wiadomo, że ten barb z save'a to jest build optymalny i myślę, że mało kto będzie miał takiego (raczej myślę, że nikt takiego jeszcze nie miał).
Oto cytaty z tej strategii, którą bardzo uważnie przeczytałeś:
Cytat:
Po namyśle zdecydowałem się edytować tą taktykę o propozycje buildu dla prawdziwych kozaków. Barb z tym lepszym itemsetupem osiąga 15 k dmg i max resy na hellu i idzie jak przecinak, jest nie do zatrzymania.
Cytat:
Daje on sobie radę na piekle z łatwością a jego koszt nie jest duży. Nie jest on co prawda tak efektowny jak czarka czy hammer , ale równie co oni efektywny a przy tym dużoooooo tańszy.
Cytat:
Dodam tu jeszcze jak wygląda "biedniejszy" barb na 90 levelu-
dmg( bez mocy od merca)- 6,5 k
resy- 67,75,45, 30.
Cytat:
Co jeszcze mogę dodać, żeby go zareklamować? Na przykład to, że od 70 levelu (odkąd wziąłem rozczłonkowca) spokojnie i bez żadnych problemów robiłem cs na hellu.
Dopowiem tylko, że autor nie przechwalał tego buildu, rzeczywiście daje radę.
Chciałbym zobaczyć jak ten barb robi cs na hell przy 8 ppl
ale jak dla mnie taktyka bardzo dobra,jest to tanie rozwiązanie dla osób które lubią barba i pragną czegoś innego niż tylko ww i frenzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum