ja widzialem na brach jak barb z howlem robil csy w niewiecej niz 30 secs... musze goscia wypytac co i jak bo to polak i czesto z nim robie csy bo szybciej ^^
co do tej taktyki, to to bugowanie aur to nudne jest... ;s za duzo czasu mozna marnowac. a poza tym to wszystko ok. dosc przejzyscie napisane wiekszych bledow nie ma. 10/10
_________________ Potrzebujesz pomocy w UT/DC nld? Napisz.
Właśnie - Ketsu latał na gołym barbie z dwoma lawbringerami i zrobił cs, a w niezłym mieczu na ww będzie wystarczający dmg. Bloku w ogóle nie bierzemy pod uwagę - przy takim ll i lt jeśli założymy dracule to już łatwo. O im się nie czepiajcie bo jest napisane o tym i o zerku - maxować zerka całkiem nn bo nawet na pierwszym poziomie ma ładny dmg z takimi broniami. Jak już mówiłem save dodam niedługo.
1 błąd:
azure>lawbringer
law = 280-390 ele dmg
azure = 500-1000 ele dmg
różnica kolosalna imo
w dodatku azure ma gozu bazowy ias i wolny sox = 7 ll (takie jak ma law) albo heled = mniej dexa
no i ten 1 skill zawsze coś ;x
jeszcze ja bym widział opcję: azure + botd
Krulik napisał/a:
Hełm:
Twarz Arreatu to najlepsze wyjście, bonusy dla barba są naprawdę idealne, nie ma co szukać lepszego. Socketować Vexem dla max fire resa.
styknie sam sun, nn vex i tak bedzie nas leczyć, chyba, że chcesz podkręcić to leczenie :f
co do merca: porównywałem 3 akt vs 1 akt
3 akt = sankt aura + pojedyńcze zamrażanie + średnia przeżywalność (life bierze ze zwłok)
1 akt = gozu dmg + aura zamrażania (ice)! + ias + duża przeżywalność (ll), to jeszcze nic, jak barb nosi beasta to się zaczyna hardcore ;x, ias + dmg ostro w góre i taki merc zaczyna wyżynać all
ofc stuff: ice hydra bow, forti, gaza shaeled
mamy all progi ładnie poustawiane, merc nie zdycha, dodatkowo zamraża = balrogi i seis są very easy, ma nice dmg i jest stylowe : >
z oceną narazie się wstrzymam (zobaczymy czy poprawisz ;s)
Powiem tak - merca nie wziąłem pod uwagę specjalnie, nie przez omyłkę. Postać ma sama dawać radę na tym na co jest, jest to zbędne wydanie kasy, a i tak czasem ginie. Lubię niezależne postacie od merca.
Azure? dex jednak wymagany, nawet z helem, chyba, że ktoś woli.
Melćma napisał/a:
azure + botd
to na nic, bo bugowanie aury jest 2 razy wolniejsze.
Powiem tak - merca nie wziąłem pod uwagę specjalnie, nie przez omyłkę. Postać ma sama dawać radę na tym na co jest, jest to zbędne wydanie kasy, a i tak czasem ginie. Lubię niezależne postacie od merca.
no ale ja ci przedstawiłem merca, który dzięki dużemu ll, fhr, dr, iasowi, dmg ma DUŻĄ przeżywalność, a z bo i beastem może nawet dojść do jakichś 99%, czyż nie?
Krulik napisał/a:
Melćma napisał/a:
azure + botd
to na nic, bo bugowanie aury jest 2 razy wolniejsze.
walić bugowanie, tu chodzi o gozu dmg i mody (botd) + azure jako support (aura)
wymagania? z helem będzie bodajże 106
liczmy...
załóżmy 25 base + 20 torch + 20 anni + 20 raven + 30 botd +20 arreat = 135! ;x, ło stary, nawet nie musisz helować, masz soxa na amna (dodatkowy ll).
dodam jeszcze coś ważnego:
jeśli damy azure na prawą rękę - gdy uderzamy z berserka, zadajemy b. niski fizyczny dmg (+ dla nas) i dodatkowo aż 1k elementalnych dmg!
Imo botd + azure jest jak najbardziej na miejscu.
z Mercem:
wezyr jest easy (odpychanie), seis i chłopaki są very easy (odpychanie + zamrażanie, yeye), barlogi są easy (leczą nas + są zamrożeni)
ll mamy:
15 botd
7 azure
10 draki
6 arreat
= 38 omg, po cóż więcej? imo już z 15 by wystarczyło, a tu taki crack! ;V
Bardzo fajna strategia, ciekawa alternatywa (nn już light sosek i hammerów), dobrze wszystko opisane, ale bugowanie aur rzeczywiście jest troszkę nudne i w praktyce zbyt wiele czasu się nie zyska, a można nawet stracić. Ogólnie 9+/10
Krulik napisał/a:
dodam ten zestaw broni z azure i merca.
no i teraz mi się podoba
10/10
Keke serio dzięki za wszystkie uwagi, bo to na tym polega, żeby dostrzegali błędy wszyscy =]
KrykieT napisał/a:
ale bugowanie aur rzeczywiście jest troszkę nudne i w praktyce zbyt wiele czasu się nie zyska, a można nawet stracić.
Tak wiem o tym, to jest raczej alternatywa na trochę zabawy, bo fajnie wygląda jak się idzie i kosi, można przyszpecować przy innych, którzy o tym nie widzą na grze
Wysłany: 2008-02-17, 04:43
Nie jeden muszą być dwie aury inaczej bug nie zadziała a azure nie ma decreepa, lawbringer daje z każdej broni -50%def potworka ~~ i fire dmg/cold dmg = dual stun magic w azure nie ma stuna.
Aura z lawbringera 16-18lvl > azure 10-13 co za tym idzie mniejszy dmg per aura = więcej nałożeń = większe obciążenie d2 memory = fps siada no i dostać dwa azure a zrobić dwa lawbringery ? ~~
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Rzadki build, na pewno nie znany wielu osobom. Strategia przejrzysta, wszystko podane w sposób przystępny, szukam błędów na siłę i nie znajduje. 6/6 ofc, brawo Krulik.
yy ponadto naprawdę spoko build tylko nie podchodzi mi patent z tymi aurami (niepotrzebna strata czasu imo)
ale dobra alternatywa i w ogóle kozak 10/10
Nie jeden muszą być dwie aury inaczej bug nie zadziała
a kto ci każę buggować? pozatym z tymi dual lawbringerami będziesz kilka razy dłużej ubijał barlogów ;s
botd dla dmg i modów, azure dla aury, berserka i wio
Ketsu napisał/a:
i fire dmg/cold dmg = dual stun magic w azure nie ma stuna.
co ci da ten stun, jak 1-2 ww i all leży? ;x, pozatym jak dostaną freeza od merca to nawet cię nie ruszą ~~
Wysłany: 2008-02-17, 22:50
Ty tam swoje a ja wiem swoje w końcu sprawdziłem go na mauzoleum, cs, pindlu, serwers i wiem co to jest fast killing spree z aurami a zbugowanie trwa chwile keke.
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum