Mam pytanko czy w tym edytorze przy tworzeniu przedmiotów, konkretnie chodzi mi o przedmioty setowe czy można od razu "stworzyć" przedmiot który ma takie właściwości jak w grze czy te właściwości trzeba sobie zrobić samemu?
Jeśli gdzieś już odpowiedź była to przepraszam
nie wiem czy to dobre miejsce bo jestem tu zielony tak jak i w Diablo 2 classic, ale mam pytanie czy te HE-y chodzą na diablo2 bez dodatku, a jeżeli nie to czy jakieś są które na tej wersji chodzą z góry dziękuję za szybka i wyczerpującą odpowiedź
Wie ktoś może dlaczego nie mogę dodawać żadnych aur na HE? Kiedy dodam wyskakuje mi napis "Poziom 31 aura P-Klik żeby dodać".
Byłbym wdzięczny za pomoc:)
2.Jak dodawać bonusy za kompletowanie przedmiotów?
3.Jak nadawać przedmiotom tym nazwy?
HERO EDITOR
1.Czy jest wersja działająca z patchem 1.13c
2.Czy jest możliwość dodania jakiejś umki boha do przedmiotu(np. przywołanie upiornego wilka, przemiana w wilkołaka, nova mrozu i to z limitem na użycie, lub bez za mane) tak by każdy mógł używać tych umiejętności?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum