[ Dodano: 2010-09-25, 09:03 ]
Pomoze ktos prosze potrzebuje pare itemow a nie moge ich miec bo nie moge miec inventory sciogalem juz chyba z 20 razy i nic. Moze mam zle ustawienia obrazu czy cos... . Odpiszczcie na PW albo tu ;(
:idea: Gdzie jest opcja dodawania magicznych właściwości?
Klikamy na item PPM i szukamy Specific Editing Functions..., później MAGIC Attribute Editing i wybieramy wszystko co nas interesuje ( jeżeli przesadzimy to gra się nie wczyta wypisując nam komunikat " Niewłaściwy ekwipunek postaci " )
Trzeba trochę pogrzebać, ale jak znasz podstawy angielskiego diablowego, to powinieneś sobie poradzić
I które to do zmieniania koloru, wyglądu przedmiotu. np chce z niebieskie, zielony i inny obrazek
Masz na myśli zmianę koloru nazwy przedmiotu, czy samego przedmiotu?
Jak chcesz zmienić kolor nazwy, to musisz po prostu zmienić typ przedmiotu w QualityChange Item's Quality.
Zmianę koloru przedmiotu opisałem tutaj.
Obrazka przedmiotu nie zmienisz, chyba, że takim, które mają kilka alternatywnych grafik, np. talizmany, klejnoty. W Basic2 musisz zmienić Item's Picture.
Mefisto_ napisał/a:
I 3 problem się zawieruszył : Jak dodać różne itemy z poza programu, czyli z internetu ?
Musisz mieć te przedmioty zapisane w formacie d2i na dysku.
Witam! mam problem z uruchomieniem tego HeroEditor (mam windowsa7) wyskakuje błąd TABCTL32.OCX- plik wkleiłem do windows/system32 lecz po próbie wpisania go w URUCHOM wyskoczył mi taki błąd http://img704.imageshack.us/i/bladt.png/
Czy jest możliwe że te pliki ocx są inne dla windowsa7- jeśli tak to czy znacie stronkę gdzie mogę je ściągnąć ? ściągnąłem z tej biblioteki podanych w poradniku. Bardzo bym prosił o pomoc. Jeśli to ważne to używam Windows7 64 Ultimate
Witam,
Mam HE v 1.04 wszystko działa jak trzeba jak należy.
Ostatnio grając sobie niechcący zabiłem Kinga na Farmie MuMu, i tu pytanie jak edytować sejva żeby móc z powrotem otwierać portal do krówek, na koszmarze?
Pogrzeb w HERO EDITORZE. Zakładka Quests i albo quest z Tristram albo z Baalem, tam trzeba chyba odznaczyć 1 opcję dotyczącą Cow Kinga i powinno działać. Oczywiście odznaczasz dla poziomu trudności koszmar
lock, jeżeli w jakiś sposób nie możesz sobie poradzić w HE, to możesz na czas gdy chcesz chodzić na krówki użyć PlugY The Survival Kit. Ona umożliwie nieskończoną ilość razy otwierać portal na Farmę MUU MUU. Znajdziesz go tu: http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=3785
ja mam problem, próbuje właczyc to, to wyskakuje mi cos takiego:
Class not registred.
you need the following file to be installed on your machine. MSSTDFMT.DLL
Niby ten plik tam jest, ale i tak go "nie widzi".
Powie ktos o co może chodzic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum