Było pisane, że z pytaniami na PW do autora, niejakiego haxite'a ;p poza tym jak można nie wiedzieć po przeczytaniu poradnika? masz itempack i ładujesz jak opisane.
Siedze juz w HE kolo 2-3 lat, wiec co nieco sie wypowiem xpppp
Artykul rly nice, anyway nie ma kilku rzeczy- jak tworzyc wlasne items (nie z itempacka), BARDZO przydalyby się tutaj screeny.
Anyway, 8/10 ;p
nie ma kilku rzeczy- jak tworzyc wlasne items (nie z itempacka)
miało być kilka rzeczy, a nie jedna xD ( śmieje ofc ), myślałem o tym żeby wstawić, pisząc to opierałem się mniej więcej na pytaniach, które padały na forum i szczególnie ten poradnik jest napisany właśnie w tym celu aby zmniejszyła się liczba postów z tym samym problemem/pytaniem i mogę twierdzić, że mi się to udało^^
PiPer napisał/a:
Siedze juz w HE kolo 2-3 lat, wiec co nieco sie wypowiem xpppp
dość długo ja kilka miesięcy ( 5 - 7 miesięcy na oko ).
miało być kilka rzeczy, a nie jedna xD ( śmieje ofc ), myślałem o tym żeby wstawić, pisząc to opierałem się mniej więcej na pytaniach, które padały na forum i szczególnie ten poradnik jest napisany właśnie w tym celu aby zmniejszyła się liczba postów z tym samym problemem/pytaniem i mogę twierdzić, że mi się to udało^^
No ta, ale jak juz sie pisze poradnik o czyms, to opisuje sie to dokladnie nie? ;'D
HEHEHE! Zlapalem Haxa na pomylce! Czeka Cie karny penis c===3
haxite napisał/a:
dość długo ja kilka miesięcy ( 5 - 7 miesięcy na oko ).
opisałem bardzo dokładnie pytania, które czesto an forum padały
Mimo wszystko mogles o tym napisac, aby gracze nie musieli o to pytac :"~)
haxite napisał/a:
więc na żadnej pomyłce mnie nie złapałeś, HEHEHE!
jak to nie?!
haxite napisał/a:
HEHEHE! ciebie czeka karny C===8
kk, otwieram buzie xd
haxite napisał/a:
życie
jak tak dalej bedziesz nolifowac na id, to bedzie nie-zycie ;d
Dobra, jak chcesz jeszcze pospamic to mozesz mi na gg napisac, bo ja Ci obiecalem ze nie bede truc zada xd
PS. Dodaj to jednak, imo ;p chwila pisania, a pytan na forum mniej bedzie ;p
UWAGA!!! xD
Dzisiaj napisałem mały bardzo pomocny mini poradnik, a dokładniej - u niektórych wyskakiwał błąd przy włączaniu HE, że brakuje jakiegoś pliku *.ocx. Po przeczytaniu tego Ci, którym błąd się wyświetlał powinni się z tym uporać teraz bezproblemowo Ta pomoc znajduje się pod punktem 5. Uruchamianie ( ofc na pierwszej stronie tego tematu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum