Wiek: 14 Dołączył: 10 Mar 2006 Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2006-03-26, 17:24 Uber Tristram
Ello. Pomyślałem, że zrobie taki temat . Jeśli ktoś chce iść na tristram niech napisze w poście : Jaka postać,lvl,klucze jakie posiada itp.Jak zbierzemy wystarczającą ilość osób to ja zrobie gre i pochodzimy po organy, a później na trist. Jeśli o czymś zapomniałem to też to napiszcie .Dobrze by było, żebyśmy w sobote już poszli
Ps. aha zapomniałem:Moja postać 87 lvl(troche niski ;/ ), dru ele klucze: 2xnienawiści, 2xterroru
Ps2. Nie wiem czy dobry dział wybrałem, jeśli nie to prosze o przeniesienie
Heh ja bym chetnie poszedl ale narazie jeszzce trenuje swojego hammera wiec jak juz to nie teraz ... No i niestety mam tylko jeden klucz chyba nienawisci ...A mysle ze na sobote moj hammer ktory teraz ma 76lvl bedzie dosc dobry do oczyszczania terenu.
Lol, Preisiok, jak ty chcesz robić losowanie to raczej niewiele osób w to wejdzie... Jak uzbierasz wszystkie organy to napisz: /w *TheNatoorat pomogę za free. Ale ta zrzutka nie wypali na bank...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum