ja wiem ze w regulaminie jezt ze nie mozna tych multi ale czy szefostwo moglo by skasowac moje all konta i odbanowac mnie a ja obiecuje zrobic 1 konto czy nie ma szans zebym sobie zagral ?? nie dochodzily do mnie te wiadomosci to myslalem ze jest cos nie tak to zakladalem na inne skrzynki i tezrz nic ;/ a tu na drugi dzien patrze a tu tyke tego na przychodzilo
prosil bym o kasacie all kont i pozwolenie cieszyc sie swiatem imperium
Karą jest ban, wyraźnie jest napisane to w Kodeksie gry. Mniej surowe kary, spowodowałyby częstsze łamanie przepisu.
W sytuacji, którą opisałeś widać, że celowo założyłeś pozostałe konta. Na drugi dzień przyszły Ci maile, ale czemu klikałeś w linki aktywacyjne w nich wszystkich, a nie tylko w jedno konto? Gdybyś nie aktywował pozostałych kont, gra automatycznie by je skasowała po 3 dniach, co także wyraźnie jest napisane w Kodeksie gry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum