Wysłany: 2007-11-02, 20:03 Kradzież konta i postaci ??
Chciałem z wami pogadac o pewnej sprawie. Mianowicie, długo już nie grałem w d2. Wróciłem i nie potrafiłem się połapać. Więc robił mi ktoś taxi, i poprosiłem o pomoc i o dziwo pomógł.
Robie sobie ele dru. Nie wiem ile kobiet/dziewczyn gra w tą gre. Ale ta osoba to niby dziewczyna. No spoko porobiliśmy taxi itd. Poszliśmy na diaruny hell. Wszystko fajnie.
Dała mi dużo itemów wartych naprawde dużo.
Spytałem się jak mam rozdawać skille i staty. To mi nakazała narazie nic nie dawać aż do 75 levelu. Bo nie wiadomo jakie itemy narazie będe miał. -.-
W tym momencie zaczełem coś podejrzewać. Dobiło mnie to ,że mam jej podać hasło do mojego acc, a ona mi stworzy kilka muli(doprowadzi ich nawet na hell).
Mam jej zaufac itd itp.
Nie wiem, możliwe jest że trafiłem bardzo miłą osobe na bn. Z drugiej strony jak mi pozmienia hasła itd. ma super acc do sprzedania w sumie...
Hasła nie podawaj nikomu. On/Ona chce cię poprostu okraść. Dziwne,że jeszcze tej metody używają. Przecież newbie nie mają super itemków(Chyba,że kupują w itemshopach czy na Allegro). A bogaci gracze sie na to nie nabiorą,bo już nieraz próbowali ich tak oszukać. Nie nabieraj się też na takie głupoty jak dnd i hasło żeby sprawdzić twoje miejsce w rankingu,czy jakieś blizzscany. To wszystko sposoby wyłudzenia hasła od ciebie a więc i konta.
nie, nie i jeszcze raz nigdy...
mam paru kumpli z reala ofc znaja moje haslo, ja nie znam ich hasel i git xD
nic mi nigdy nie zginelo^^
ale NIGDY nie podawaj hasla kolesiowi z d2
Dobiło mnie to ,że mam jej podać hasło do mojego acc, a ona mi stworzy kilka muli(doprowadzi ich nawet na hell).
Mam jej zaufac itd itp.
Nie ufaj - powiem tak - zdobyć zaufanie gracza jest bardzo łatwo - dała Ci kilka item - biorac pod uwagę, że zaczynacz to pewnie nie wiele wartych - poczeka aż sie dorobisz i może Ci konto wyczyścić.
Jesli tak bardzo jej zależy aby Ci pomóc z mułami to co za problem zrobić nowe konto i tam muły stworzyć - jak bedziesz je zapełniać itemkami zmienić hasełko i po sprawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum